Barbara želi da iskoristi Žileta kako bi saznala sve o prljavoj kampanji koju su Sara i on vodili protiv Andrije Bošnjaka, ali i ono najvažnije - ko im je šef.
Iako ove godine obeležavaju neverovatnih 55 godina na muzičkoj sceni, članovi YU Grupe su nezaustavljivi. Boravili na Jamajci, snimili nove rege verzije nekih od najpoznatijih pesama.
Gost: Dragi Jelić.
I gotovo svakom jelu dodaje italijanski šmek! Kako je jegulja sa telećim brizlama promenila tok takmičenja i šta planira nakon učešća u “MasterChef Srbija”, otkriva nam Federiko Karbone.
A šta možemo da očekujemo od drugih manifestacija koje nas ovog leta očekuju u ovom delu Srbije? Gošća: direktorka Turističke organizacije Guča Aleksandra Mitrović.
Koji igrači će ostati u timu i koja su očekivanja od prelaznog roka? Mogu li crno-beli do Lige Evrope i do titule u domaćem prvenstvu? Gost: Rasim Ljajić, predsednik fudbalskog kluba Partizan, a sa njim razgovara moja koleginica Nina Kolundžija.
One koje volimo da slušamo, retko čujemo do kraja. Jer svetla reflektora osvetljavaju samo ono što publika treba da vidi. Ali – šta se dešava dok se svetla ne upale ili kada se ugase? Vodimo vas iza scene!
Prokletije oduvek privlače planinare iz celog sveta. Ekipa emisije "Izazovi avanaturu" rešila je da poseti ovu planinu i da se popnu na tri vrha - Popadiju, Talijanku i Volušnicu.
Otkrićemo ono što ste oduvek želeli da znate, ali vas je bilo sramota da pitate: kako da podgrejem picu, pirinač i lazanju - a da ne budu gnjecavi, suvi ili gumeni?!
U današnjoj epizodi „Prokuvaj sa Bokijem“ vraćamo se korenima – glavna zvezda je mast, zaboravljena namirnica koja jelima daje onaj pravi, domaći ukus.