Uoči jubilarne 500. epizode, koju će publika imati prilike da gleda večeras od 20h na Prvoj televiziji, Luka Raco i Staša Radulović su pričali o iskustvima sa seta.

I dok je Luka jedan od glavnih muških likova u seriji od samog početka, Staša se priključila tek u trećoj sezoni i za glumačku ekipu ima samo reči hvale:

"Moram da priznam da sam se fantastično osećala kada sam dobila ponudu za seriju. Otišla sam na kasting i u tom trenutku nisam znala o kakvoj se ulozi radi, ali oduševljena i vrlo svesna da se radi o najgledanijoj seriji u istoriji naše kinematografije", rekla je Staša u emisiji "150 minuta".

Kako se gradio njen lik na početku kada se pojavila, kako ju je prihvatio ostatak ekipe serije i na koji način će proslaviti 500. epizodu, pričali su Luka i Staša u prilogu u nastavku. Takođe, Luka Raco, kao neko ko je tu od samog početka, napravio je retrospektivu i uporedio svoj život pre i posle "Igre sudbine"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.