Večeras od 22h NOVA SEZONA "Radne akcije"! Tamara Grujić DETALJNO OBJASNILA šta je potrebno za prijavu i pozvala sve skromne porodice da se jave

Večeras na Prvoj televiziji od 22h počinje nova sezona emisije koja je ulepšala živote porodica širom Srbije. Ovoga puta, "Radna akcija sa Tamarom" pomoći će 13 porodica, a već u prvoj epizodi će renovirati jednu osnovnu školu u Zvonačkoj klisuri.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Jedna škola će dobiti novi izgled. Porodice lakši život, a đaci bolje uslove za osnovno obrazovanje. Baš tom epizodom, večeras, otvorićemo novu sezonu", započela je priču Tamara u današnjem "Jutru".

I ranije je ekipa "Radne akcije" renovirala osnovne škole u ruralnim sredinama, ali ovoga puta je u saradnji sa lokalnoj samoupravi opštine Babušnica, ekipa emisije osposobila prostor za dodatne aktivnosti. Pošto je sama opština promenila namenu škole, bila je velika a malo đaka, opština Babušnica je u dogovoru sa "Radnom akcijom" odlučila da jedan deo zgrade bude rekreativno-edukativni centar, dok je druga polovina namenjena za nastavne časove.

Gde će Tamaru navesti put u narednim nedeljama, koja sve mesta su obilazili u Srbiji i kakve susrete su imali sa skromnim porodicama, pričala je autorka i voditeljka Tamara Grujić u prilogu u nastavku: