Uraganki Sanji Vučić POZLILO u emisiji: Meni nije dobro, ne morate da pričate ništa (VIDEO)

Ovog vikenda će u studiju emisije "Nikad nije kasno" biti vrlo zabavno, delom zbog novog gosta među članovima žirija. Sada će pevanje veterana komentarisati i pevačica grupe "Hurricane".

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Dobra i kvalitetna pesma i lavina emocija oriće se velelepnom scenom, a čast da zapeva baš na njoj i i tako dosanja svoje snove iz mladosti pripašće onima koji je i te kako zaslužuju. A svojim nastupima nesuđene zvezde razdrmaće i iznenadiće žiri koji je ove nedelje u sastavu Saša Milošević Mare, zatim članica grupe "Hurricane" i Frano Lasić.

Predsednik žirija će kao i uvek biti dosledan iskrenom komentarisanju veterana, a jedan od njih totalno će ga oduševiti.

"Ovo je dokaz kako majstorija upravo pevačima koji su majstori, daje za priliku da pokažu da su pevačine", istakao je oduševljeno premijer, a svoje oduševljenje talentovanim takmičarima nije mogao da sakrije ni proslavljeni glumac Lasić. On je u svom glumačkom maniru komentarisao svakog od njih, a njihov nastup bukvalno je doživljavao kao sopstveni, prenosi grand.online.

"Taj tekst, ta drama koja se događa, događa se u vama i to je predivno", s osmehom je poručio jednom od učesnika, dok je njegovoj koleginici pozlilo od naleta pozitivnih vibracija u studiju i nakon nastupa starog šarmera.

"Meni nije dobro"; izjavila je Sanja i nastavila: "Ljubiša, što se mene tiče vi stvarno ne morate da pričate ništa, Vi samo uzmite da pevate i ja sam zadovoljna!"

Delić onoga što vas očekuje ove nedelje u "Nikad nije kasno" pogledajte u snimku u nastavku: