Roker o ODNOSU SA ĆERKOM: Najviše me boli njeno IGNORISANJE! Ona je namazana, na mene...

Od samog dolaska u takmičenje "Zvezde Granda", Đorđe David je u potpunosti bio posvećen svom mentorstvu, a veoma ozbiljno shvata i svoju ulogu žirija i uvek zna da oceni kada je pravo vreme za ozbiljan rad, a kada za šalu.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Ovaj radoholičar trudi se da na sve načine ispuni svoje obaveze, ali priznaje da upravo zbog toga porodica često ispašta.

“Trudim se da svim snagama odgovorim svim obavezama na sve strane i kada je u pitanju bend i šou program i teatar i naravno porodica, ali realno gledano porodica najviše trpi. Ja kada se nekog posla uhvatim, ja u to ulazim ili sto odsto ili ne ulazim. Takav sam, kažu da je to vezano i za horoskopski znak, ali ja mislim da je u pitanju i vaspitavanje od strane majke kada smo mi muškarci u pitanju i ona je bila ozbiljan vojnik u svom poslu i uvek mi je govorila: "Ako nisi spreman da izdržiš sva pravila cirkusa u koji hoćeš da uđeš nemoj ni da ulaziš"”, rekao je Đorđe za grand.online.

Kao i svako dete i Staša oseća njegovo odustvo, ali kako David tvrdi povukla je dosta osobina na njega te tačno zna kako da ga pogodi gde najviše boli.

“Moja ćerka je jedna ‘stoka namazana’, na moju je foru potpuno. Kada me nema dva, tri dana sledi ignorisanje što mene najviše na svetu boli, a ustvari krajičkom oka me gleda kada misli da ne vidim. I onda kada ja kažem dobro, hoćemo da se ljubimo i onda dolazi kod mene. To mi je najgore moguće kažnjavanje koje mogu da dobijem - njeno ignorisanje”, iskren je bio roker.

Živimo u svetu društvenih mreža koje su postale neizostavan deo naše svakodnevnice , međutim David smatra da još uvek rano da njegova mezimica postane deo internet zajednice.

“Ona ima svega sedam godina, znači nema šanse da ima Instagram profil ili TikTok. Ti mladi mozgovi su sunđeri i smatram da je greška da se deci do dozvoljava pre 14 godine jer mislim da je to ozbiljna opsasnost. Veća nego da im dete ide polugolom ulicom to ima istu težinu kada je u pitanju provokacija ludaka kojih ima mnogo”, obrazložio je on.

Iako su očevi uvek popustljivi prema svojim princezama, Đorđe važi za strogog roditelja.

“Postoje neke stvari gde sam prestrog i tu već ulazi Ana jer je ona jedina koja tu mene može da obuzda gde kreće ozbiljna kritika mene kao oca”, otkrio je muzičar.