Pre TRI godine se udala za poznatog biznismena i sada živi svoj san: Kako danas izgleda glavna junakinja serije Gumuš?

Lepu Songul Oden upamtili smo po ulozi u seriji Gumuš, a nedavno je uplovila u brak sa čovekom svog života.

Izvor: Glossy  |  
Foto: Prva TV/Printscreen
Foto: Prva TV/Printscreen
.

Poznata turska glumica Songul Oden bila je veoma popularna u našoj zemlji kada se pojavila kao glavna junakinja serije "Gumuš" koja se svojevremeno emitovala na Prvoj televiziji.

Tada su gledaoci bili prikovani za male ekrane uživajući u ljubavnoj priči Gumuš i Mehmeta. Ovu seriju pratio je milionski auditorijum, a glavni glumci turske serije, Songul Oden i Kivanč Tatlitug, preko noći su stekli planetarnu slavu.

Iako je Songul prvenstveno pozorišna glumica, glavna uloga u pomenutoj seriji očigledno joj je prijala.

Osim glumom, Songul se bavila i modelingom snimajući reklame za neke odnajjačih svetskih brendova. Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenča, Džansu Dere i Ezgi Asroglu.

.

Pred nešto više od tri godine Songul je pronašla svoju sreću i van filmskog platna. Udala se za biznismena Armana Bıčakčıja, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Songul se veoma brzo probila na naslovne stranice najpoznatijih turskih magazina. Njen privatni život bio je dugo u centru pažnje turksih medija, pa se odatle moglo saznati i nešto više o izabraniku lepe Songul.

.

Suprug lepe glumice živi u Vašingtonu. On je veoma uticajan biznismen koji radi u oblasti pozorišta. Arman Bıčakčı, koji je upoznao svoju suprugu Songul Oden u pozorišnoj predstavi, a inače je nećak dizajnera nakita Sevana Bıčakčıja.

A sad još malo detalja o lepoj Songul. Naime, turska glumica je rođena 17.02.1979. godine u Dijarbakıru, a detinjstvo je provela u Ankari. Diplomirala je na Turskoj akademiji dramskih umetnosti.

U prevodu njeno ime je i naziv vrste ružinog cveta tako da je veoma brzo ova lepa glumica postala poznata pod nadimkom Ruža Turske. Njena karijera počinje 2001. godine kada je dobila ulogu u mini seriji "Posljednja volja". Zatim se pojavljuje u serijama "Oblak u vazduhu", "Gumuš", "Predaj se srce".