Posle vesti da će POSTATI OTAC, oglasio se Andrija Milošević: Mnogo sam radostan

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić jedan su od najskladnijih parova naše javne scene. Nedavno je u medijima odjeknula vest da će uskoro postati i roditelji, a sada se glumac prvi put oglasio tim povodom.

Andrija je za Blic poručio da su Aleksandra i on dobili brojne čestitke, a u prvi mah lepe vesti su podelili samo sa uskim krugom ljudi.

"Mnogo sam radostan zbog srećnih vesti. Mi to ne krijemo. Doći će vreme kada ćemo o tome javno pričati. Euforija je velika. Hvala svim ljudima na čestitkama, dobili smo ih na gomile. Biće prilike o svemu razgovarati u javnosti", kaže glumac.

Aleksandra i Andrija ranije su oboje otvoreno govorili o želji da dobiju dete.

"Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu. Sve mora da ide iz ljubavi", rekao je ranije Andrija i dodao da unapred zna kakav će biti otac.

"Nemam pravilo za vaspitavanje dece. Znam kakav ću biti - ja ću se rastoćkati kao topla čokolada prema detetu" rekao je on za Blic.