Paparaco fotke Dženifer Lopez - pogledajte kako zaista izgleda: Na društvenim mrežama je ZATEGNUTA "KAO PRAĆKA", a uživo... (FOTO)

Dženifer Lopez u šestoj deceniji života oduševljava svojim izgledom gde god se pojavi.

Izvor: 24sedam.rs/Jelena Manojlović  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Pevačica uspešno održava titulu jedne od najseksepilnijih na svetskoj sceni, a u prilog tome idu fotke koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Samo na Instagramu, Džej Lo prati više od 250 miliona fanova, a njene fotografije neretko su u donjem vešu ili drugim atraktivnim kombinacijama. Na tim fotkama može se primetiti da je pevačica u 54. godini života zategnuta i u top formi.

Međutim, nedavne paparaco fotke koje su objavile svetske agencije, govore o tome da se i te kako koristi fotošopom. Naime, Dženifer je uhvaćena na ulicama Njujorka, u farmerkama i kratkoj majci koja je naglasila njen stomak, koji je sve samo nije zategnut. Javnost se iznenadila time koliko se fotografije njenog tela razlikuju na društvenim mrežama i fotografijama bez fotošopa, pa su svi pogledi bili upreti ka njenom "smežuranom" stomaku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Ove fotke su odmah počele da se komentarišu, pa se spekuliše da je ovo posledica liposukcije, dok drugi samo pripisuju godinama.

Podsetimo, Dženifer je najavila svoju turneju u okviru koje će navodno održati 30 nastupa, ali su fanovi ostali šokirani cenama ulaznica.

- Džej Lo, Dženifer, cene karata za tvoj šou... Stvarno ili je ovo slučajno? - počeo je konkretno stendap komičar Dilan Mahejni na svom Instagramu, a ovime je ubrzo i pokrenuo pravu lavinu sličnih komentara poput "Dženi je zaboravila da je iz bloka", "Dženifer, molim te, šta je ovo", "Ako Ben Aflek neće da trči po bini prerušen u Betmena, mene ovo i ne zanima", bili su neki od komentara.