Monika Beluči se sa svojim partnerom pojavila pre nekoliko dana Rimu, bili su zatim na promociji njegovog filma "Beetlejuice Beetlejuice”, gde je ona članica glumačke ekipe. Poznati par ostvario je i profesionalnu saradnju, a čuvena Italijanka je još ranije izrazila želju da igra u njegovom ostvarenju.

Kako bi se mogao nazvati film rađen po motivima njihove ljubavne priče? Neki bi rekli "Lepotica i zver", drugi "Filmski genije i negova muza" ili nešto treće, više u skladu sa njegovim rediteljskim izrazom.

Foto: Profimedia

Zabeležen je i njihov poljubac, a inače se veoma retko dešava da budu "uhvaćeni" tokom intimnih momenata. Njihov prethodni javni poljubac desio se u februaru 2023. kada je o tome ekskluzivno pisao Daily mail. Saznalo se tada da su bili u vezi već četiri meseca.

Glumica i reditelj upoznali su se pre 17 godina na Filmskom festivalu Lumière u Lionu. Barton iza sebe ima jedan brak i vezu sa Helenom Bonam Karter sa kojom je dobio dvoje dece. Monika se dva puta udavala, a veza sa režiserom je njen najozbiljniji emotivan odnos nakon razvoda od Vensana Kasela sa kojim ima ćerke Leoni i Devu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.