Od 20.00 na programu Prve televizije nastavlja se dugo iščekivana četvrta sezona najgledanije telenovele „Igra sudbine“, a sa njom i nove, uzbudljive drame, nove ljubavi i zapleti. U mnoštvu noviteta koji je spremio scenarista Žarko Jokanović, a Inovativ produkcija realizovala, ima onih starih, proverenih, omiljenih likova iz sage o porodicima Kanački i Ožegović. Novitet je i to da ćemo se sa „Igrom sudbine“ družiti i tokom vikenda, takođe od 20.00.

- Šokova i uzbuđenja neće nedostajati ni u ovoj sezoni – priča Milica Milša, koja tumaći dobro znanu Adu Kanački. - Kada sam čitala scenario za nove epizode poskakivala sam od uzbuđenja, jer će biti mnogo obrta i iznenađenja. Žarko je nove epizode napisao spektakularno, neverovatno i zabavno, onako kako je publika to i navikla od ove serije.

Satnica od 21.00 rezervisana je za novu seriju „Od jutra do sutra“. Priča o televiziji iz drugog ugla nastala je u „kuhinji“ Smart media produkcije, a predstaviće nam je glumci koji su u samom vrhu popularnosti, poput Jelene Gavrilović, Dragane Mićalović, Milutina Miloševića, Ivane Dudić, Branislava Popovića, Ive Štrljić... Odličnim scenarijom i vrhunskom produkcijom i režijom, telenovela „Od jutra do sutra“ sluti da prevaziđe svoje prethodnice i da postane jednako gledana, ako ne i gledanija od serija koje su emitovane na Prvoj TV.

– Srna Todorović je ranjiva, nežna, ali istrajna žena. Zapravo, idealna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i TV zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro – najavljuje svoj lik glumica Ivana Dudić.

Na njene reči nadovezuje se kolega glumac Branimir Popović:

- Očekujemo da gledaoci počnu da žive sa našim likovima, situacijama, međusobnim odnosima, zato što je, dramaturški i profesionalno gledano, scenario veoma dobro napisan. Svi zapleti i likovi su stabilni i imaju kompleksne odnose pa verujem da će i publika to prepoznati.

Foto: Prva TV/Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.