Autorka "Radne akcije" ISPUNILA ŽELJU NEBOJŠI GLOGOVCU! Večeras u 21.00 na Prvoj TV počinje... (VIDEO)

Nova sezona emisije humanitarnog karaktera "Radna akcija sa Tamarom" startuje danas, od 15. marta na Prvoj televiziji u 21.00. Ekipa emisije pripremila je 15 epizoda u kojima je predstavljeno 15 porodica koje su zaslužile pomoć emisije. Budući da se do sada pružala pomoć porodicama iz Srbije, specifičnost ove sezone je to su kontaktirane socijalno ugrožene porodice sa teritorije Bosne i Hercegovine.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
.

"Inicijator ideje da se pomogne porodicama iz Bosne i Hercegovine i da tamo snimamo naše akcije bio je naš veliki dramski umetnik Nebojša Glogovac", otkrila je autorka emisije Tamara Grujić i dodala da ju je preminuli glumac kontaktirao 2017. godine, u želji da se pomogne porodicama iz njegove rodne zemlje.

Nakon što je produkcijska ekipa emisije obišla celu teritoriju Srbije i opštine na jugu čak dva puta, nakon renovirane 172 kuće, stekli su se uslovi da jednu sezonu ekipa snimi na teritoriji Bosne i Hercegovine i tako ispuni obećanje dato našem preminulom glumcu.

Večeras u 21.00 na Prvoj televiziji biće emitovana prva epizoda četvrte sezone, posvećena porodici iz Bijeljine, a detaljnije o novoj sezoni možete saznati NA OVOM LINKU!