NOVA SEZONA OD 13. SEPTEMBRA - UTORKOM U 22h

Radna akcija sa Tamarom

Nova sezona emisije "Radna akcija sa Tamarom" počinje 13. septembra u 22h na Prvoj televiziji.

Radna akcija sa Tamarom
Radna akcija sa Tamarom
.

Četrnaest porodica i jedna osnovna škola koje se nalaze na jugu Srbije, dobijaju renovirane enterijere koji će olakšati život porodicama i budućim đacima. Ekipa emisije odlučila je da i ovu sezonu provede na jugu Srbije jer je u pitanju velika teritorija sa koje dobijaju najviše prijava putem elektronske pošte i društvenih mreža.

Oko 1700 kvadrata renovirano je po raznim vremenskim uslovima, i slatkim mukama Tamarinih majstora, uz brojne avanture u kojima će gledaoci i ove jeseni, ekipa se nada uživati, ali možda i saznati nešto što nisu znali o određenom mestu naše zemlje.

Pored građevinskih radova, u emisijama će se prikazivati prirodne lepote naše zemlje, narodna tradicija i kulturne vrednosti kraja koji se obilazi.

Ekipa je na jugu Srbije boravila pre 5 godina i ovog puta je imala vremena da obiđe te porodice i prikaže gledaocima kako sada žive porodice kojima se pomagalo 5 godina ranije. To je inače i jedno od najčešćih pitanja koji se autorki serijala postavlja. Kuće se i dalje rade u predviđenom roku od 5 dana, uz veliku pomoć lokalnih samouprava, pojedinaca, ali u ovoj sezoni i porodica kojima je emisija ranije pomogla. Osetili su potrebu da sami budu deo novih akcija.

Na jugu Srbije pre 5 godina renovirano je 28 kuća, u prethodnoj sezoni koja se emitovala na televiziji Prva renovirano je 26 domova socijalno ugroženih porodica i dve osnovne škole, kojima se pridružuje još 14 porodica i jedna osnovna škola. Ekipa emisije posebno je ponosna na činjenicu da je njihova akcija bila prisutna u svim opštinama koje pripadaju Nišavskom, Pirotskom, Topličkom, Jablaničkom i Vranjskom okrugu.

U okviru emisije „Radna akcija sa Tamarom“ 175 porodica je dobilo novi krov nad glavom, renovirano je 5 osnovnih škola u ruralnim sredinama, projektovano je hemato-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu i renovirana je kuća za organizaciju „Nurdor“ koja služi porodicama sa oporavak mališana koji prolaze hemoterapije.

Emisija se emituje u starom terminu, utorkom od 22h i subotom od 11.30 u repriznom terminu.

strana 1 od 2 idi na stranu