Vesna, Nenad, Martin, Teodora i MIlana su bili za svojim kuhinjskim stanicama, kada im je Tanja, vođa pobedničkog tima iz prethodne epizode, dodelila pet različitih namirnica od kojih će praviti svoj specijalitet.

Vesna je dobila kozice, Nenad šitake pečurke, Martin svinjetinu, Teodora junetinu i Milana tofu.

Tanja nije mogla više da “zameša čorbu”, komentarisali su svi sa balkona, pošto su se pojedini takmičari prvi put susreli sa određenim namirnicama.

Nenad, veliki ljubitelj mesa, prvi put je spremao šitake pečurke, što se i primetilo. Teodora takođe nije ljubitelj junetine, pa se jedva izborila sa svojim azijskim specijalitetom. Jedina koja je bila na “svom terenu” ove večeri bila je Vesna, koja je vrlo brzo otišla na balkon.

U poslednjem eliminacionom izazovu ostale su Milana i Teodora, koje su imale zadatak da prave kapeleti, I nakon glasanja MasterChef sudija, Teodora je postala šesti eliminisani takmičar, koja je u 16. epizodi napustila šou.

U TOP 10 takmičara spadaju: Ivana, Anamaria, Milica, Vesna, Tanja, Martin, Nemanja, Nenad, Gordana i Milana. Oni nastavljaju takmičenje i borbu za titulu prvog srpskog MasterChefa i novčanu nagradu od 50.000 evra!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.