Zbog ranije ugovorenih poslovnih obaveza na promociji nisu bili Nina Seničar (Dessa) i Dejan Bućin (Miki), ali su se ekipi i novinarima obratli preko platna i poželeli veliki uspeh seriji, i poručili da jedva čekaju prve rekacije gledalaca.

Druga sezona doneće nove komične situacija, ali i prinove u Donji Vrcelj, selo u Šumadiji. Različite životne situacije opisane su na zanimljiv način koji će vam izmamiti osmeh u jesenjim večerima.

Duh sela prožet je humorom, a svako od nas može da se pronađe u nekom od likova. U nastavku serije fokus je na trudnoći popadije i sve promene koje je ona unosi u život mladog para. Pop Miki se sprema da postane odgovorni hranitelj porodice, pokušava da isprati promene raspoloženja svoje žene i da joj bude podrška. Popadija bi mnogo želela da se još pre porođaja što više ostvari u svojoj profesiji i spremna je da preduzme razne rizične korake. Trudničke dane Dessa će deliti sa Cecom, kojoj je ovo sa suprugom Ljubom - peto dete.

Od Nikole Milenkovića Čamija saznajemo da će njegov lik Butke u drugoj sezoni doživeti transformaciju.

"I dalje je to ostao onaj isti nesnađeni, naivni i pošteni Butka, ali doživljava jednu veliku transformaciju. Butka upoznaje devojku iz susednog sela, sa kojom će kasnije planirati svadbu. I što se glume tiče, dosta sam opušteniji, postajem pravi papučar. Iskreno, prijalo mi je da spustim malo tu svoju energiju, da budem malo drugačiji i probam druge stvari. Ovde sam shvatio da mogu da igram i dramu, što mi je značilo i privatno”, ispričao nam je Nikola na promociji serije.

Foto: Aleksandar Krstoviæ/Prva TV

Glumica Zinaida Dedakin o svom liku Milijane nam je rekla:

"Milijana će u drugoj sezoni ostati verna Dessi, ali će u nekim situacijama izneveriti sebe. Imaćemo beskrajno komičnih situacija i Milijanu u raznoraznim životnim istraživanjima. Nije odstupanje od verovanja koje je Milijana imala do sada, ali je u svakom slučaju jedna vrsta istraživanja. Za mene kao glumicu, bilo je beskrajno prijatno i duhovito. Preinteligentno je da su tu okolnost pisci serije dodeli baš Milijani. U svakom slučaju, Milijana je ostala prilično ista, odnosno to je ta boja njene uloge. Nekako mislim da će Milijana sada biti još markantnija. Situacije su nove, životne. Milijana sada pronalazi svoj smisao u nekim drugim stvarima, gde se ona oseća još pozvanijom da bude ono što jeste u selu. U tom smislu sam je ja doživela kao markantniju, još je strastvenija. Milijana će se u ovoj novoj sezoni još više samoosmisliti".

Uz Dessu (Nina Seničar) i Mikija (Dejan Bućin) nastavljamo da se u novim epizodama družimo sa starim likovima Živanom (Gorica Popović), Milijanom (Zinaida Dedakin), Ljubom (Nikola Trišić), Butkom (Nikola Milenković), Cecom (Suzana Lukić), Cajom (Rade Nikolić), Verkom (Nataša Aksentijević), dok će lik Čede tumačiti Semir Gicić.

Nove epizode "Popadije“ na programu Prve televizije biće emitovane od 24. novembra svakog petka u 22.00!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.