Serija

Od 27. JANUARA, radnim danima u 20:00

Tate

„Svaki čovek može biti otac a samo retki mogu biti tate“, poruka je komične porodične serije sa melodramskim zapletima. Novitet Prve televizije koji se bavi kod nas retko prisutnom temom „biti tata“ gledaćete od 27. januara, radnim danima u 20:00.

Tate
Tatefoto: Prva TV

Radnja serije smeštena je u savremeni Beograd. Glavni likovi su: Petar, Vlada, Marko i Toma, moderni, dobrodržeći i prisutni muškarci, koji kroz očinstvo postaju prijatelji.

Vlada - Tradicionalni i pomalo grub vlasnik picerije, otac trojice dečaka koji ima ogromne probleme sa ženom zbog sopstvene ljubomore.

Branko Janković kao Vlada
Branko Janković kao Vladafoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Marko - Nezadovoljni glumac u klimaksu, koji ima nestabilan posao, bivšu ženu i dve ćerke, ali i novu, previše ambicioznu ženu, koja mu je rodila sina.

Andrej Šepetkovski kao Marko
Andrej Šepetkovski kao Markofoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Petar- Uspešni advokat, koji je zaljubljen u sebe i svoj način života, koji se iz korena menja kada shvati da ima sina za koga nije znao.

Filip Juričić kao Petar
Filip Juričić kao Petarfoto: Prva Tv/Aleksandar Krstović

Toma - Fini veterinar koji se doseljava u Beograd sa ćerkom, posle smrti supruge, kako bi počeo novi život.

Miljan Prljeta kao Toma
Miljan Prljeta kao Tomafoto: Prva Tv/PrtScr

Životi ove četvorice junaka isprepletaće se na neobičan način što će dovesti do različitih životnih obrta, smeha, intriga, suza, rastanaka, novih ljubavi i prijateljstava u koje će biti upleteni razni ljudi, njihovi prijatelji, žene, devojke, saradnici itd.

Reditelji: Stanko Crnobrnja, Vlada Aleksić, Filip Čolović

Uloge: Filip Juričić, Andrej Šepetkovski, Miljan Prljeta, Branko Janković, Ljubinka Klarić, Tašana Đorđević, Katarina Žutić, Miki Damjanović, Sonja Kolačarić, Katarina Gojković, Jelica Sretenović

Produkcija: SMART Media Production