OD 2. MAJA, ČETVRTKOM I PETKOM U 21.00

Munje: Opet!

Kultni film domaće kinematografije "Munje" ima svoj nastavak pod nazivom “Munje: Opet!” koji smo nakon bioskopskog života videli i na programu Prve televizije. Svojim vernim gledaocima, Prva je pripremila i posebnu poslasticu – seriju “Munje: Opet!", koja startuje od 2. maja i biće emitovana četvrtkom i petkom s početkom u 21.00!

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Čevrtkom i petkom od 21.00 družićemo se sa Maretom i Popom, ali i Gojkom, Lolom i Katom. Njih kao i u prvom delu maestralno dočaravaju Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka i Milica Vujović. Ali uz njih, pojavljuju se i glumci mlađe generacije koji doprinose zabavnom tonu “Munja”. Tu su Ivana Zečević, Marko Pavlović, Miona Marković, Stefan Bundalo i drugi. Lik Smilje “Torture” oživela je neprevaziđena Jelisaveta Seka Sablić.

"Igraju glumci iz stare postave, iste likove, i nisu se promenili u poslednjih 20 godina. I dalje su isto što su bili, ali se vreme promenilo. Došli su neki novi mladi , neke nove generacije će gledati seriju, pa ona mora da bude posvećena i njiima, podjednako kao i našim starim junacima", rekao je reditelj Radovoje Raša Andrić.

Iako su prošle mnoge godine, kod Popa i Mareta sve je isto - nema devojaka, nema novca, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojkov posao cveta, on je “kralj Beča” uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je “pozajmljen” od školskih drugara Popa i Mareta.

Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču, jer većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe, poput bivše razredne Smilje Torture.

Neka avantura počne, opet!