NOVA TURSKA SERIJA RADNIM DANIMA U 16.00

Izdaja

Nastavljamo sa serijalom dobrih porodičnih turskih serija, koje publika Prve televizije verno gleda i obožava. Od 6. maja počinje emitovanje nove turske serije "Izdaja"!

Foto: Prva Promo
Foto: Prva Promo
.

Gizide Džanseroj je izuzetno cenjena sutkinja u porodičnom sudu, koja živi u Istanbulu. Brak koji traje tri decenije i dvoje dece svrstava je u pravi uzor savršenih porodica. Njen suprug Tarik je uspešni advokat, sin Ozan građevinski inženjer, a kći Ojlum na majčinu preporuku studira medicinu u Holandiji.

Ipak, turska telenovela "Izdaja" ne bi bila sapunica da nema onog - ALI...

Gizide nije ni svesna da će se duhovi prošlosti nadviti nad njenom savršenom porodicom i saznati da je njeni najmiliji sve vreme obmanjuju.

Ojlum se sprema za Ameriku da tamo studira moderni ples, sin Ozun nepromišljeno ulaže u kripovalutu, a Tarik, ni manje - ni više, ima paralelnu porodicu. Gizide će se suošiti sa realnošću novog života i pokušati da od ostataka starog skroji neki novi koji će proživeti miru.

U telenoveli "Izdaja", reditelja Murata Sarakoglua, koja je snimana od 2022-2023. godine, glavne uloge tumače Kaner Sahin, Erkan Kesal, Mustafa Ugurlu, Vahide Persin i Jusif Kim.

Novu porodičnu dramu možete pratiti od ponedeljka od ponedeljka, 6. maja, radnim danima u 16.00!