RADNIM DANIMA U 19.15

Slatke muke

Urnebesna komedija ponovo na Prvoj!

Smeh do suza, foto: Promo
Smeh do suza, foto: Promo
.

U humorističkoj seriji "Slatke muke" gledate vašeg omiljenog glumca Andriju Miloševića u ulozi komičara Andrije Miloševića, suočenog sa problemima sa kojima se susreće svaki čovek na svetu.

Fiktivni Andija Milošević je TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima.

Zvezda, foto: Promo
Zvezda, foto: Promo
.

Andrija je i običan, porodičan čovek, koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima. Baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu. Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, komične situacije. I, uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi.

Žena i deca da te stave na slatke muke, foto: Promo
Žena i deca da te stave na slatke muke, foto: Promo
.

Ana je Andrijina supruga i životna saputnica još od studentskih dana. Majka je njihovo dvoje dece trapavog i simpatičnog Velje i oštre i uporne Saše. Ana je inteligentna i strpljiva i jedina je osoba koja je imuna na Andrijin humor i provokacije.

Andrija i Ana, foto: Promo
Andrija i Ana, foto: Promo
.

Seksom opterećeni Viktor (Aleksandar Srećković Kubura) i nesigurni Dule (Damjan Kecojević) su Andrijini najbolji drugari sa kojima je u kontaktu još od detinjstva.

Drugari, foto: Promo
Drugari, foto: Promo
.

Tu je i naravno i mama Duda (Mirjana Karanović), sposobna da ga ne sluša kad mu je teško i da mu priča nebitne i nepozvane stvari.

Neizbežna mama, foto: Promo
Neizbežna mama, foto: Promo
.

Svi oni uz još puno sporednih neobičnih likova čine Andrijin svet i bacaju ga na „slatke muke”.

Uloge: Andrija Milošević, Aleksandra Tomić, Manja Aleksić; Aleksandar Osvald; Mirjana Karanović; Aleksandar Srećković Kubura; Damjan Kecojević; Branko Cvejić i drugi.

Režija: Marko Manojlović.

Produkcija: Blekbuk, Fresh, Telekom