Serija

OD PONEDELJKA 29. MARTA, RADNIM DANIMA U 19.10

Pogrešan čovek

Serija koja nas je naterala da se zapitamo - Može li srce prepoznati istinu?

 

Dramska priča o sudbini samohrane majke bolesnog deteta i čoveka koji je zloupotrebio njenu mladost.

 

Pratimo priču majke šesnaestogodišnje tinejdžerke, koja mora da savlada svoj najveći strah i traumu da bi se suočila sa davno zaboravljenim ocem svoje ćerke, čovekom za kojeg veruje da ju je silovao pre 16 godina. On je sada jedini koji može da spase život njenom detetu.

 

Zoe je tinejdžerka, buntovnica, puna života, smrtno je bolesna i potrebna joj je transplantacija. Od trudnoće i Zoinog rađanja, njena majka Lea nikome nije rekla ko je zapravo Zoin otac. Svih ovih godina pokušavala je da zaboravi svoju najveću traumu i čoveka koji je odgovoran za to i koji ju je napastvovao pre 16 godina. Njena mržnja prema njemu je duboka i iskrena, nikada se nije potpuno oporavila od te noći ali ovaj put nema izbora, on je jedini koji može da donira organ i spasi bolesnu devojčicu. Ali, kako život uvek piše nepredvidlve priče, tako će i Leina potraga za ocem deteta pokazati da svaka priča ima dve strane...

Glavna radnja isprepletena je i drugim zanimljivim likovima i događajima. Upoznajemo starijeg brata Crnog, Mihajla (Petar Benčina) koji je uspešan poslovni čovek, i njegovu suprugu, lepuškastu Dijanu (Bojana Stefanović), prvu ljubav brata Crnog, ali i Vena (Roko Sikavica) - ludo zaljubljenog Zoinog dečka, njegove roditelje Zlatka i Katarinu. Tu je i Leina, verna prijateljica Marina, zatim  doktor Mišetić kojoi leče Zoe...

 

Serija, koja će sigurno postati veliki hit, okupila je vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu koja snima u studiju koji se površinom i scenografijom može meriti sa raskošnim holivudskim setovima.

Foto: RTL

 

LIKOVI:

Lea Kalember

Profesorka u srednjoj školi, inače ćerka jedinica iz veoma ugledne porodice. Kada je zatrudnela sa 18 godina na početku studija, roditelji su je se skoro odrekli i s njima je zato u vrlo zategnutim odnosima. Sa šesnaestogodišnjom ćerkom Zoe živi sama. Nikada se nakon Zoinog rođenja nije vezala ni za jednog muškarca. Za ćerku je spremna sve da učini, čak i da se suoči sa čovekom koji joj je naneo zlo.

 


Lazar Crnković Crni

Crni je bivši sportista, vaterpolista koji je proveo osam godina u zatvoru nakon Leinog svedočenja. Pošto izađe iz zatvora, mir pronalazi kao svetioničar, živi usamljeničkim životom i retko komunicira sa ljudima. Dok je bio u zatvoru, njegova bivša devojka Dijana se udala za njegovog brata Mihajla i rodila mu troje dece. Ponovni susret sa Leom, otvoriće stare rane.


Zoe Kalember

Predivna devojka, navikla je da sa majkom deli sve, pa čak i u buntovnim tinejdžerkim trenucima ne radi ništa što bi majci morala da prećuti. Zoe je pametnica, odlična je u školi, zaljubljena u malo starijeg momka Vena koji važi za pomalo problematičnog tinejdžera. Njenu životnu radost prekinuće iznenadno otkriće da ima naslednu bolest bubrega zbog koje mora na dijalizu, a može je izlečiti samo presađivanjem bubrega. Zoin svet se preko noći menja, u njen život ulazi neznanac za kog saznaje da joj je otac.


Mihajlo Crnković

Lazarov stariji brat, glava porodice Crnković. Mihajlo je uspešan poslovni čovek, bogat i cenjen u društvu, iako njegovi poslovi nisu uvek na pravoj strani zakona. Jednom rečju čovek bez morala i skrupula. Ceo život je bio ljubomoran na Lazara koji je u svemu bio bolji od njega i želeo je uvek ono što je Lazarevo. Baš sve...Njegovom miru dolazi kraj posle posete brata Lazara. Prošlost ponovo kuca na vrata i traži prave odgovore.


Dijana Crnković

Lazareva prva ozbiljna veza. On joj je svojevremeno otvorio vrata novog, boljeg života, jer je po dolasku sa sela u grad Dijana jedva spajala kraj s krajem. Kada je Lazar završio u zatvoru, bila je usamljena i slomljenog srca. S jedne strane izgubila je čoveka kog je iskreno volela, a s druge, izmakao joj je život kakav je mogla samo da sanja. Lazar je odbijao, Mihajlo je počeo da je proganja, te ona vremenom postaje njegova gospođa i rađa mu troje dece. Kada se Lazar ponovo vrati u njihov život, shvata da je on taj koji bi je mogao usrećiti.

 

 

Uloge: Ivana Roščić, Emir Ćatović, Dora Dimić Rakar, Bojana Stefanović, Petar Benčina, Marko Nikolić, Gorica Popović, Dara Džokić, Dražen Čuček, Branislav Lečić, Predrag Bjelac, Roko Sikavica, Bojana Gregorić…

Kreativna producentkinja: Jelena Veljača

Režija: Kristijan Milić, Goran Rukavina, Ivan Pavličić, Dejan Zečević, Slobodan Skerlić, Neboja Radosavljević Čupko.