Na Prvoj televiziji od ponedeljka 10. juna u dobro znanom terminu od 20.00 gledajte "Igru sudbine - Letnje intrige". Pročitaj više

Gledaj odmah

O seriji

Od sudbine se ne može pobeći - tako kažu. A, ima jedna sudbina kojoj mnogi hrle i koja je deo naše televizijske svakodnevice. Serija "Igra sudbine" godinama beleži veliku gledanost i popularnost.

Od prve emitovane epizode na Prvoj televiziji, tog 20. januara 2020. godine, serija sa više od 1000 nastavaka i dalje ima svoje verne gledaoce koji ne propuštaju da vide šta se to novo događa porodicama Kanački i Ožegović i njihovim prijateljima i protivnicima. Tako će biti i od 10. juna, jer je kreativni tim serije za ovo leto gledaocima pripremio nove dogovštine, a u seriju doveo i nove likove.

Na Prvoj televizije od ponedeljka 10. juna u dobro znanom terminu od 20.00 gledajte "Igru sudbine - Letnje intrige".

Marica Pančetović Pančeta poželela je da svojim najmilijima priušti odmor od svega, pa je iznajmila vilu na Kosmaju u kojoj će se svi opustiti i odmoriti. Panči tamo upoznaje vlasnika vile...

Luka sa Aleksom odlazi u Milano na nedelju mode kako bi konačno oživeo skice svoje pokojne majke Ade Kanački. Društvo braći na tom putu prave Una Zvrk i Lenka.

Una Hristić i Andrija Bošnjak staju na ludi kamen...

Senka Kokolj i dalje predano radi u imperiji Kan kapital, naravno tu je Jovana Bošnjak... Ali, upoznaćete i nove likove koji će "začiniti" vruće letnje večeri ispred TV.

NOVI LIKOVI U "LETNJIM INTRIGAMA"

MIDO PJANOVIĆ (Branko Babović) - Vlasnik apartmana Pjanović, Ljubinkin otac i Leposavin bivši muž. Odrastao je na selu, a fakultet nije upisivao, nego je otišao u vojsku gde je bio vozač u auto-jedinicama. Nakon vojske kupuje polovni kamion TAM, započinje privatni posao autoprevoznika. Jednom prilikom pukla mu je guma na pretovarenom kamionu tokom prolaska kroz Leskovac. Tu je upoznao i svoju ženu Leposavu. Ubrzo se ženi i dobija ćerku Ljubinku. Nekoliko godina kasnije, prijatelj mu nudi posao vozača šlepera po severnim delovima Rusije, gde Mido provodi sledećih deset godina. Kada mu je 2015. godine dozlogrdio volan i kada je nakupio dovoljno novca, vraća se u rodno selo da spasi brak. Jeftino kupuje zemlju na Kosmaju I zida Apartmane Pjanović - ali brak ne spasava.

LEPOSAVA PJANOVIĆ (Biljana Nikolić) - Prilično pokondirena i frustrirana žena koja Midu nikada neće oprostiti što nije završila fakultet,  iz razloga što je on stalno bio na putu, a ona je morala da podiže Ljubicu. Iz Leskovca je, a simulira beogradski akcenat kad god je to u mogućnosti. Leposava želi da kontroliše Midov život I nakon razvoda, a sve što nije ostvarila u životu - sada projektuje na ćerku Ljubinku.

LJUBINKA PJANOVIĆ (Nataša Stanišić) - Nikad nije upisala Muzičku akademiju, a non stop svira klavir i to gostima u apartmanima. Živi pod staklenim zvonom u apartmanima "Pjanović", a daje sve od sebe da se otme uticaju svoje majke. Nikad do sada nije imala momka i žudno ga čeka...

SLAĐAN MRVICA (Aleksandar Lazić) - Preterano ambiciozan i čovek koji je ipak u jednom lucidnom trenutku mladosti uspeo da preko studentske razmene upiše fakultet astronomije "Edison" u Engleskoj. Nije uspeo da ga završi do kraja, ali je zato navodno uslovno upisao doktorat na istom. I tako poslednjih deset godina živi u nerešenom statusu između zamišljene Engleske i stvarnog Kosmaja. Mido je panirao da ga oženi za Ljubinku, ali ona to ne želi. U tome joj se pridružila i Leposava, koja Slađana ne želi za zeta.

MILENA BURAZER (Sanja Jovićević) - Bobina školska drugarica, koja je uvek bila drugačija od drugih, sve dok nije utočište našla u studijama psihologije koje je završila u roku, sa visokim prosekom. Široj javnosti je postala poznata kroz studiju o delfinima sa kojima je provela dve godine u Majamiju, nakon čega se vratila u Beograd i raskinula dugogoišnju vezu sa bankarom koji je bezuspešno čekao...

LAURA ĐORĐEVIĆ (Ivona Kustudić)  - Beograđanka koja poslednjih 12 godina živi u Milanu gde strpljivo gradi karijeru modnog menadžera. Zahvaljujući svojoj lepoti i otresitosti stiče brojna poznanstva sa uticajnim ljudima koji joj pomažu u karijeri. Suštinski je izvajao modni biznis u jednom od svetskih centara, pa je postala prava modna siva eminencija: atraktivna, sklona skandalima i dominaciji.

PAOLO ĐUĐARO (Lazar Maksić) - Bivši čuveni krojač milanske modne scene, koji se udružio sa Laurom kao deo tandema zadužen za kreativnu superviziju izrade modnih kracija. Predstavlja glas razuma u tamdemu, koji je uvek tu da Lauru opomene zbog svoje neobuzdane prirode...

Otkrili smo samo neke od mnogih dešavanja "Igre sudbine - Letnje intrige" kako bismo zaintrigirali gledaoce. A, kojih će sve ljubavnih trouglova, poslovnih poteza, osveta, udruživanja, svađi i pomirenja biti, gledaoci će otkrivati svakog dana od ponedeljka 10. juna u 20.00 na Prvoj televiziji.

Jedno je sigurno, mnogo noviteta očekuje vas u "Igri sudbine - Letnje intrige".

Najgledanija i najdugovečnija serija u Srbiji "Igra sudbine“ traje više od tri godine! Nova dešavanja, zaplete i nove ljubavne priče, publika Prve TV može da prati svakog dana u 20.00!

Uz stare i nove likove, uz neverovatne obrte, kao i obično, u “Igri sudbine” ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled.

Nove epizode vaše omiljene serije gledaćete do samog kraja bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za svoje omiljene junake. A šta će se do kraja dešavati – ne možete ni da zamislite!

Svaka od, do sada emitovanih više od 900 epizoda, imala je svoj pečat, neočekivane obrte, ljubavne intrige, skandale, ali i čiste emocije i sjajna prijateljstva.

Životi porodica Kanački i Ožegović iz korena su promenjeni, jer se pojavila nova porodica - porodica Bošnjak.

Bračni par Andrija (Branimir Popović) i Jovana Bošnjak (Bojana Ordinačev) otkupljuju “Kan holding”, zbog čega Luka, Aleksa, Pančeta i Sofija ostaju bez posla. Nova kompanija "Kan kapital" nastala je spajanjem "Kan holdinga" i “AB kapitala". Luka i Aleksa rade u Maldivima, a pošto su izgubili i vilu sada žive kod Pančete i Tiće.

Vukašin Suvobrk (Slobodan Ćustić) je u međuvremenu otvorio svoju detektivksu agenciju i razvio posao. Naravno, životi članova porodica Kanački i Ožegović su mu prioritet, ali radi i druge poslove. Jedan od zadataka koje je imao je da pronađe misterioznog muškarca, a jedini trag je bila fotografija koju je nepoznata devojka donela u njegovu kancelariju kada ga je angažovala.

Vremenom smo saznali da Andrija ima brata Gvozdena (Nenad Jezdić) i da je zapravo on misteriozni muškarac, kog Vukašin traži. Kako bi i dalje, kao što je publika navikla, "Igra sudbine" intrigirala, nedavno se u ovoj telenoveli pojavio još jedan važan lik. Reć je o Tomislavu Horvatu (Miodrag Miki Krstović), koji će tek da "zabiberi" događaje koji nas očekuju u novim epizodama ove dugovečne serije.

Podsećamo, u prethodnim sezonama posebnu draž seriji dali su glumci Voja Brajović, Ljubomir Bandović i Zlata Numanagić.

LIKOVI:

ANDRIJA BOŠNJAK (Branimir Popović) - poznati biznismen koji je radom nadogradio i ojačao porodičnu firmu "AB kapital", ali kada je posao u pitanju nema milosti. I nema problem da pregazi svakoga ko mu stoji na putu. On ima lošu sliku o ženama, smatra da su zlo, da samo žele pare i da im se ne može verovati. Veze u koje ulazi su površne, za jednu noć. Ali, oženjen je Jovanom sa kojom ima sina Kostu. Odnos sa suprugom je hladan, i iako je ona majka njegovog deteta, uvek je drži na distanci.

Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle

JOVANA BOŠNJAK (Bojana Ordinačev) - Jovana je Andriju upoznala veoma mlada i nakon prve provedene zajedničke noći ostala u drugom stanju. Andrija je ženi zbog šasti porodice Bošnjak, ali je ona i pored svega njegov oslonac i podrška u životu. Iako joj je što-šta priredio u zajedničkom bračnom životu, Jovana i dalje voli Andriju. Jedino Jovana zna da Andrija ima i meku stranu, da ume da bude osetljiv. Jovana vodi fondaciju u okviru njegove firme "AB Capital".

Foto: Prva/Miša Obradović

SLOBODANKA BOBA MARIĆ (Lora Orlović) - Boba je Andrijina dugogodišnja sekretarica. Sposobna, sve bi uradila za njega, divi mu se, misli da je najbolji muškarac na svetu, brine o njegovom zdravlju, a zapravo je u njega zaljubljena celog života. Andrija se prema njoj ponaša kao prema sestri. Boba je osoba od apsolutnog poverenja. Sve o njemu zna, pa čak i njegove "ljubavne izlete" u braku, koje Boba čak i pravda, govoreći da je Jovana sama kriva za to.

GVOZDEN BOŠNJAK (Nenad Jezdić) - Gvozden je Andrijin rođeni brat, koji je napustio porodicu pre više od 20 godina. Njegov lik obojen je intrigama, ljudskim dramama, padovima i posrnućima, zbog čega se Gvozden opredeljuje za asketski život i potpuno prekida odnos sa porodicom. Gvozden samom sebi komplikuje život, kako ga ne bi zakomplikovao drugima.

Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle

TOMISLAV HORVAT (Miodrag Miki Krstović) - Tomislav je general u penziji. Tokom devedesetih godina je predvodio privatnu specijalnu vojnu jedinicu. Ujedno je i ratni profiter koji se obogatio u tim teškim vremenima. Živi u Beogradu, tačnije, na Dedinju. Aktivan je saradnik Državne bezbednosti. Usko je povezan kako sa vladajućom strukturom, tako i sa podzemljem. Tomislav je "laf", šmeker i izuzetno opasan čovek. Najviše na svetu voli svoju unuku Miu, Gvozdenovu i Mirjaninu ćerku, nepoznatu devojku koja je ušetala u Vukašinovu kancelariju tražeći pomoć u nadi da će pronaći svog oca.

Foto: Prva/Aleksandar Krstović Krle

PANČETA (Sandra Bugarski) - Pančeta je oduvek bila zaštitnik porodice Ožegović i Kanački. Žena "velikog srca" uvek je svima pružala pomoć. Jedna od glavnih protagonista u seriji, kod koje su članovi porodice Kanački uvek dolazili po savet. Porodice Kanački i Ožegović su je uvek gledali kao člana porodice, a jedno vreme je bila i na čelu "Kan holdinga". Pančeta najviše od svega ne trpi nepravdu, pa se svakodnevno bori sa lažima i prevarama. Ima supruga Tiću Lenjina (Darko Tomović), kog voli najviše na svetu, ali isto tako voli i da ga "muči".

LUKA KANAČKI (Stevan Piale) – Najpre siromašan, a potom bogat. Lep, muževan ali pomalo sirov. Plahovit je, ali vremenom se menja i postaje suptilniji i emotivniji. Dva puta je bio u braku, prvi put sa Sofijom Šubarević (Matea Milosavljević) koja je od njega htela samo korist i porodično bogatstvo, a drugi put se u bračne vode upustio sa Unom Hrstić (Dragana Mićalović) sa kojom ima sina Aleksu. Tokom Uninog nestanka, Luka je uplovio u ljubavnu vezu sa Unom Zvrk, ali kada se njegova supruga vratila, vratile su se i njegove emocije prema njoj. Međutim, njihovom braku bliži se kraj, budući da je Una napustila njihov porodični dom i trenutno boravi u vili Kanački zajedno sa Andrijom Bošnjakom, koji je voli "do ludila".

ALEKSA OŽEGOVIĆ (Luka Raco) - Prvo bogat, a onda siromašan. Zgodan mladić, sa dobrim obrazovanjem. Često okrutan i bezosećajan. Promene koje mu se dešavaju menjaju ga nabolje. Postaje dobar čovek, zaljubljuje se u tadašnju sekretaricu Milu Galić, kasnije njegovu suprugu. Zajedno dobijaju sina Luku, a njihov brak je odolevao brojnim ljubavnim intrigama. Nakon Miline smrti, Aleksa postaje samohrani otac koji gubi i porodično bogatstvo, i zapošljava se u Tićinom kafiću "Maldivi". Sin i posao su mu na prvom mestu, ali u nekom trenutku u njegov život dolazi i nova ljubav. Koleginica iz njegove bivše kompanije "Kan holding", finansijski direktor Senka Kokolj (Sofija Rajović) je oduvek gajila emocije prema njemu, a on je sada konačno spreman za novu ljubav.

VUKAŠIN SUVOBRK (Slobodan Ćustić) - Porodicama Kanački i Ožegović on je oduvek bio čovek od poverenja. Nekada njihova desna ruka, danas postaje privatni detektiv koji na taj način štiti bezbednost porodica. Bivši visokopozicionirani radnik BIA-e. On je kao jedna vrsta crne kutije koja prikuplja, selektuje i obrađuje informacije - sve zna, sve može. Deluje misteriozno, opasno i nikad niko ne zna šta misli...

Možda vas zanima