SVAKOG DANA U 18:00

Vesti

Brze, žive, važne: NOVE VESTI PRVE!

Nove vesti, foto: Prva TV
Nove vesti, foto: Prva TV
.

Od ponedeljka, 4. novembra pratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.

Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.

Ana Mitić, zaštitno lice Vesti, foto: Prva TV
Ana Mitić, zaštitno lice Vesti, foto: Prva TV
.

Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.

Vladimir Jelić, foto: Prva Tv/Promo
Vladimir Jelić, foto: Prva Tv/Promo
.

Za potrebe emisije vesti, komponovana je i nova muzika koja predstavlja potpunu revoluciju u domaćem televizijskom programu. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića ekskluzivno za Prvu odsvirala je i snimila Beogradska filharmonija.

Ovaj jedinstveni muzički i televizijski projekat predstavlja pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.

Nov studio, jedinstven u regionu, foto: Prva TV
Nov studio, jedinstven u regionu, foto: Prva TV
.

Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše vesti.

Svakog dana u 18:00


Voditelji:
Ana Mitić, Vladimir Jelić