SVAKOG DANA U 13, 14, 15 i 18 sati!

Vesti

Najvažnije informacije gledaoci Prve televizije će moći da vide i čuju u četiri preseka informacija tokom dana!

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Vesti će biti emitovane tačno u 13.00, 14.00 i 15.00 časova i naravno, u već dobro poznatom terminu od 18 sati! Najbitnije novosti čućemo od voditelja Ane Mitić i Vladimira Jelića. Emisija „150 minuta“ od ponedeljak će počinjati u 13.10, a nastavljati se posle svakog novog preseka vesti.

.

U ovoj TV sezoni, ratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.

Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.

.

Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.

Nov studio, jedinstven u regionu, foto: Prva TV
Nov studio, jedinstven u regionu, foto: Prva TV
.

Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše Vesti.

Voditelji:
Ana Mitić i Vladimir Jelić.