Najvažnije informacije gledaoci Prve televizije će moći da saznaju u četiri preseka informacija tokom dana! Pročitaj više

Gledaj odmah

O emisiji

Vesti će biti emitovane tačno u 13.00, 14.00 i 15.00 časova i naravno, u već dobro poznatom terminu od 18 sati! Najbitnije novosti čućemo od voditelja Ane Mitić i Vladimira Jelića. Emisija „150 minuta“ od ponedeljak će počinjati u 13.10, a nastavljati se posle svakog novog preseka vesti.

U ovoj TV sezoni, ratimo revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, jer su nove vesti Prve obogaćene i sadržajno i produkciono.

Gledaoce dočekujemo u studiju koji uključuje brojne tehnološke inovacije koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, od korišćenja virtuelne stvarnosti do emitovanja u punoj HD rezoluciji.

Takođe, upotpunjen je i sadržaj vesti koje pored najvažnijih informacija i aktuelnosti iz zemlje i sveta i analitičkih osvrta na ključne događaje, obuhvataju i segmente iz oblasti koje su od ključne važnosti za praćenje i tumačenje savremenog društva.

Informativna redakcija Prve zahvaljuje se svim gledaocima na ukazanom poverenju i poziva vas da i dalje budete uz naše Vesti.

Voditelji: Ana Mitić i Vladimir Jelić.

Možda vas zanima