Zvezde Granda - FINALE - Subota, 25. jun u 21h!

Nakon deset meseci napete i uzbudljive pevačke borbe mladih nada i njihovih mentora, konačno se bliži dan kada ćemo saznati ko će poneti titulu pobednika petnaeste sezone najgledanijeg šoua "Zvezde Granda".

Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
Foto: Promo Grand / Z.K.Munja
.

Ali ono što sve najviše zanima jeste kad će se emitovati spektakularno finale i šta dobija pobednik?! Mi imamo odgovor koji će mnoge obradovati, jer je finale bliže nego ikada.

Nakon polufinalne emisije koja se emituje u petak, 24. juna u 21 čas, dobićemo konačan spisak sa čak 16 finalista koji će se boriti za laskavu titulu pobednika. A finalno veče petnaeste sezone održaće se samo dan kasnije, tačnije u subotu, 25. juna u Grandovom studiju na Košutnjaku, dok će direktan prenos biti od 21 čas na Prvoj televiziji.

Mentori i žiri koji čine Aleksandar Milić Mili, Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Viki Miljković i Đorđe David, biće na svojim pozicijama i žustro navijati za svoje kandidate, a nakon dužeg vremena, osim standardne publike u studiju, finaliste će uživo bodriti i porodica i prijatelji.

I ove godine pobednika će odabrati publika putem SMS glasova, a glasaće gledaoci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.

Pobednika očekuje bogat nagradni fond, statua "Zvezde Granda", automobil marke Opel Corsa, pesma i visokobudžetni spot, ali i kompletan marketing.

Čekamo vas već u petak u polufinalu, gde ćemo saznati ko od 26 kandidata ide u finale, a zatim u subotu kada nas očekuje spektakularna završnica petnaeste sezone.