Emisija

Subotom u 21:00

Zvezde Granda

13. sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja na Balkanu

 

 


 13. SEZONA MUZIČKOG SPEKTAKLA!

 

 

 

 

 

 

U novoj sezoni "Zvezda Granda" direktor "Grand produkcije pripremio je brojne novitete. Jedno od njih je potpuno nova i impozantna scenografija. Za razliku od prošle sezone kad su članovi žirija sedeli za svojim stolovima, ove su svi na jednom mestu ali smešteni u kapsuli. Tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori.

Pored novog studija koji izgleda svetski ove godine su promenjena i pravila takmičenja. Po rečima direktora "Grand produkcije" ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.

"Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli "da" ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata. Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom", objasnio je Saša Popović na snimanju prve emisije.

Pored ovih izmena, u žiriju će ove sezone umesto Ace Lukasa biti Đorđe David.

Saša Popović otkrio da Aca Lukas neće biti deo žirija "Zvezda Granda" i objasnio zašto je na njegovo mesto došao Đorđe David (VIDEO)

 

 

Kako se snalazi roker Đorđe David:

Đorđe David novi član žirija o uklapanju u ekipu, Aci Lukasu, Marku...

Sanja Kužet i Voja Nedeljković i dalje vode kroz emisiju.

 

 

Marija Šerifović je objasnila novi fokus emisije:

Marija Šerifović: Ljudima su već dojadili naši konflikti, u novoj sezoni vraćamo takmičare u fokus "Zvezda Granda"!

Ovako je Viki Miljković najavila sezonu:

Pored kandidata, u "Zvezdama Granda" takmičiće se i članovi žirija, a Viki Miljković već najavljuje totalno ludilo!