Nikad nije kasno - Nedelja, 6. novembar - O ovoj takmičarki je ruska televizija snimila dokumentarac, a evo ko je pevao Titu

I u narednoj emisiji će se, kako ste to do sada navikli kada je „Nikad nije kasno“ u pitanju, publici predstaviti šest veličanstvenih veterana. Novi kandidati koji su zbog ostvarivanja svojih snova prevalili veliki put prvenstveno spaja velika ljubav prema muzici i san da zapevaju na velikoj sceni pred mnogobrojnom publikom.

Foto: Z.K.Munja
Foto: Z.K.Munja
.

U nastavku teksta upoznajte pevače koje će pored Saše Miloševića Mareta, ocenjivati i Aleksandra Bursać i Peđa Jovanović.

Dejan Drašković dolazi iz Herceg Novog i ima 49 godina, a po struci je diplomirani inženjer pomorstva, dok je zvanje magistra ekonomskih nauka stekao na Ekonomskom fakultetu u Podgorici 2010. godine. Kako kaže muzičku školu nije završio jer je odustao na petoj godini, a radi u Upravi prihoda i carine Crne Gore. Oženjen je i otac je četiri ćerke - Dejane, Doroteje, Milene i Magdalene. Svira nekoliko instrumenata: harmoniku, gitaru i klavijaturu, a muzikom se bavi celog života. Želja mu je da se pojavi u „Nikad nije kasno“ jer smatra da je to najbolja i najgledanija muzička emisija, te da svima pokaže da zaista nikada nije kasno.

Marija (Maria) Manakova ima 48 godina i dolazi iz Niša, a poreklom je Ruskinja, i nekoliko godina je živela u Moskvi. Takmičarka je šahovski velemajstor i srpska reprezentativka u ovoj disciplini, a na evropskom šampionatu zauzela je drugo mesto. Rođena i porasla je u porodici muzičara. Otac joj je profesor, a majka dirigent hora. Ceo život se bavi pevanjem, svira gitaru i klavir, a još kao dete pevala je u tatinom ansamblu i horu. Dve godine je provela kao pevačica džez-grupe, a bavila se i voditeljstvom i glumom. Iza sebe ima jedan brak i već odraslog sina. Zanimljivo je da je o Mariji ruska televizija "360“ snimila dokumentalni film.

Omer Polić (57) živi i radi u Nemačkoj, a rođen je u Zavidovicima, BIH. U Nemačkoj se kako kaže godinama druži sa poznatim i manje poznatim muzičarima i pevačima, a dobar deo života proveo je na raznim zabavama, diskotekama i svadbama. Muzika je uvek bila deo njegovog života što je i ostala sve do sad. Od kada zna za sebe, Omer sanja o tome da se bavi muzikom, a konačno ima priliku i da se san ostvari, jer će Omer zapevati na velikoj sceni "Nikada nije kasno“. Polić je oženjen i ima dve ćerke koje ga podržavaju kada je muzika u pitanju.

Foto: Z.K.Munja
Foto: Z.K.Munja
.

Željko Lukić se muzikom bavi celog života, a ima 50 godina. Otac ga je naučio da svira mandolinu jer je bio nastavnik muzičkog u školi. Uvek je voleo muziku i pevanje, a danas radi kao magacioner. Ima svoj bend i sa njima svira rok, ali i narodnu muziku. Zanimljivo je da je Titu predao štafetu kao dečak uz očev tamburaški orkestar, a snimio je i dve svoje pesme. Planira da snimi još 20, jer je muzika, pored porodice, njegov život.

Danijela Komljenović dolazi iz Zagreba i ima 42 godine. Majka je troje dece, zaposlena je, a u slobodno vreme voli da peva u čemu joj pomažu njene kolege iz benda sa kojima nastupa na raznim slavljima. Muziku obožava od malena jer na taj način iz sebe izbacuje tugu, a puni se pozitivnom energijom. Velika želja joj je da zapeva uz orkestar maestralnog Ace Sofronijevića i upozna Žiku Jakšića, Draganu Katić i Sašu Miloševića Mareta. Za sve gledaoce ima poruku da šire ljubav, dobrotu i poštovanje.

Marinko Malešević, najstariji je takmičar ovog puta, ima 76 godina i dolazi iz Banja Luke. Po struci je veterinar, a ima dvoje odrasle dece i čak petoro unučadi. Pored uspešne karijere u veterinarstvu, od malena se bavi muzikom i sportom. Oba hobija su na amaterskoj osnovi. Dugo je igrao fudbal u amaterskim ligama, a u lokalnom fudbalskom klubu je funkcioner.