Jutro - Četvrtak, 15. april - Hoće li nam vreme dozvoliti da roštiljamo za Prvi maj?

Pet sati programa i sledeće teme:

Bojana Ristivojević, foto: Prva TV
Bojana Ristivojević, foto: Prva TV
.

U FOKUSU
Da li je pretererano dezinfikovanje u vreme korona virusa bespotrebno i štetno? Da li preterana čistoća može uticati i na imunitet razgovaramo sa pedijatrom Sašom Milićevićem
(( DOBRE BAKTERIJE?))

ČOVEČE NE LJUTI SE
Zašto još uvek nije podignuta optužnica protiv Miroslava Aleksića? Da li je prokupljeno dovoljno dokaza? O tome razgovaramo sa advokatom Jugoslavom Tintorom.
((NEMA OBJAŠNJENJA))

KAKVO VREME NAS ČEKA ZA PRAZNIKE?
Do kada ćemo nositi zimske jakne i hoće li biti uslova za prvomajsko roštiljanje i uskršnje praznike? Gost jutra je meteorolog Branko Sparavalo!
((GDE JE PROLEĆE?!))

PRELISTAVANJE
Grčka ipak neće priznati Kosovo. Zašto posle 22 godine Albanci tvrde je iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjih počinio ratni zločin? O tome i ostalim akturlnostima razgovaram sa uredniko Kosovo onlajna Milošem Garićem i urednikom u listu „Alo“ Vasilijem Papovićem
((SUVIŠE PRITISAKA))

SPORT
Posle spektakularnih partija u drugom kolu, Novak Djoković i Filip Krajinović danas ponovo na terenu na Mastersu u Monte Karlu. Najbolji teniser sveta igra sa Evansom, a Krajinović sa Fonjinijem.
((SAVRŠENI POČETAK))

TEMA JUTRA
Od ponedeljka djaci se vraćaju u učionice. Kako se u školama sprovode mere, imaju li razloga za brigu roditelji i profesori? O tome razgovaramo ovog jutra.
((DA LI SU ŠKOLE LEGLO ZARAZE?))

AKTUELNO
Srpski naučnik Miloš Babić tvrdi da teoretičari zavera zarađuju milijarde. Ko su ljudi koji se protive naučnim dostignućima i tvrde da korona virus ne postoji? Gosti jutra su Darko Obradović i Dejan Lučić.
((KOME VEROVATI?))

SVI PRIČAJU O
Zašto Vojska Srbije i policija organizuju zajedničku protivterorističku vežbu? To će nam reći Dejan Luković, komandant žandarmerije i pukovnik Slađan Cvetković.
((UVEK SPREMNI))

ZABAVA
Jedan od najtalentovanijih srpskih MMA boraca pobedio Hrvata u sred Zagreba. Da li je i zbog čega posle toga počeo rat i na društvenim mrežama?
Naši gosti su Ivo Đorđević, i Marko Bojković, MMA borac koji je pobedio u Zagrebu.
((BORBA U RINGU ILI VAN NJEGA?))

ZABAVA
Za kraj ovog jutra, uživo u našem studiju pevamo sa Aleksandrom Dabić.
((VESELO ZA KRAJ))​