Emisija

radnim danima od 6.55

Jutro

Tokom jula, u dobro poznatom terminu od 6.55h svakog radnog dana, budimo se uz Nevenu Madžarević.

Buđenje uz Nevenu
Buđenje uz Nevenufoto: Prva TV

Iskusna novinarka će nas sa već uigranim timom informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svetu. Osim servnisnih informacija,  svakog radnog jutra saznaćemo aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, pričaće se o raznovrsnim životnim temama, razgovaraće se sa gostima, a kao i uvek biće mesta za vremensku prognozu i dnevne preporuke gde i kako provoditi vrele letnje dane.

Omiljeni program od 6.55
Omiljeni program od 6.55foto: Promo Prva TV

Popularni voditeljski par jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević, kao i njihova koleginica Nataša Miljković, odlaze na zasluženi odmor,  a “Jutro” će na Prvoj televiziji tokom jula voditi Nevena Madžarević. Ona će se od septembra i formalno priključiti voditeljsko-uredničkom timu veoma uticajnog i gledanog jutarnjeg programa Prve televizije.

Nevena je jedna od omiljenih voditeljki koju smo videli u različitim formatima ali prvi put u jutarnjem segmentu: “Radujem se novom poslovnom izazovu i činjenici da ću biti deo iskusnog i profesionalnog tima. Jutarnji program je kombinacija svih dosadašnjih formata koje sam radila i kao takav je najzahtevniji te sam svesna da je predamnom dosta rada, ali nadam se i dobrih rezultata. Jutarnji program nastavlja da bude aktuelan i da se bavi svim važnim temama u zemlji”, kaže Madžarević.