Jutro - Ponedeljak, 4. januar - Koliko posla je imala Komunalna milicija za Novu godinu i 1, 2. i 3. januara?

U novom Jutru gledaćete:

foto: Depositphotos/Syda_Productions
foto: Depositphotos/Syda_Productions
.

1. KAKO SE BUDI SRBIJA
I ovog ponedeljka, reporteri prve su sa nama od ranog jutra! Javljaju se iz Novog Sada, Novog Pazara i Prištine. Radna nedelja može da počne!
((DOBRO JUTRO SRBIJO))

2. PRELISTAVANJE
Najvažnije naslove iz dnevne štampe prelistavamo i o najaktuelnijim temama u Srbiji i regionu razgovaramo sa Duškom Vukajlovićem, glavnim urednikom dnevnih novina "Objektiv". A da li su se stišale strasti dva dana posle odbijajanja predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da potpiše zakone koje je tamošnja skupština donela pitaćemo novinara podgoričkog dnevnika "Dan" Marka Vešovića.
((MILOVA LABUDOVA PESMA?))

3. SPORT
29 poena Ognjena Jaramaza za prvu pobedu Partizana u 2021. godini. Crno-beli su u gostima savladali ekipu Splita. Zbog velikog broja zaraženih korona virusom u Ciboni, odloženi mečevi zagrebačkog tima sa Borcem i Crvenom zvezdom.
((NOVOSTI SA JADRANA))

4. U FOKUSU
Koliko posla je imala Komunalna milicija za Novu godinu i 1, 2. i 3. januara, da li je i koliko bilo privatnih žurki, koliko prijava je napisano, pitaćemo načelnika sektora unutrašnje kontrole Komunalne milicije Ranka Šekularca prvog radnog dana ove godine.
((JESMO LI SLUŠALI SEBE ILI KRIZNI ŠTAB))

5. AKTUELNO
Najčešće smo ga viđali pored klupe gde sede košarkaši. I na modnim pistama. A neki su bili i na njegovom operacionom stolu. Hirurg, sudski veštak, sportki lekar i makeken doktor Momčilo Jakovljević je na gost. Njegova bolnica je u kovid sistemu, pa ćemo ga pitati ima li kraja pandemiji, šta savetuje za praznike i ko vodi u utakmici sporta i korone.
((POPULARNIJI OD PREDRAGA KONA))

6. ČOVEČE, NE LJUTI SE
Maske za telefon imamo gotovo svi. Kako da izaberemo onu u kojoj nema štetnih hemikalija reći će nam Nikola Janjić iz "Mobile Outfitters".
((MASKA TELEFON ČUVA, DA LI TELO KVARI?))

7. ZABAVA
"Frajle" će za Božić imati prvi onlajn koncert preko inostrane platforme. U Jutru Prve će nam objasniti sve o tom nastupu.
((ONLAJN FRAJLE))

8. ZABAVA
Serija "Igra sudbine" koju emituje Prva TV obeležila je prošlu godinu. A naša današnja gošća, glumica Olja Lević igra dobru i ponekad naivnu Milu. Pitaćemo je kako će u narednim epizodama izgledati borba u ljubavnom trouglu između Luke i Alekse.
((KAKO ĆE SE SUDBINA POIGRATI SA MILOM))

9. OBIČNA NEIBIČNA MESTA
I u Novoj godini vodićemo vas na OBIČNA, NEOBIČNA MESTA. A tamo vas čeka naš Bratislav Bata Ilić!
((DEFINITIVNO OBIČNO, NEOBIČNO))

10. ZABAVA
IT TON KRATKO NA POČETKU
Oni su Etno - akademski orkestar. Redovni su učesnici Evropske smotre srpskog folklora dijaspore i Srba u regionu. U Jutru Prve će sa nama razgovarati i svirati.
((KOLIKO KOŠTA ETNO PESMA))