Uhapšen Beograđanin, policija zaplenila drogu i oružje

Beograd -- U Beogradu uhapšen P.M. (49), od kog je policija zaplenila oko 10 kilograma marihuane i veću količinu oružja i municije.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Getty Images
Ilustracija: Getty Images

Kako je saopštio MUP, on je uhapšen u akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronašla marihuanu upakovanu u devet paketa i osam kesa, kao i jednu vagicu za precizno merenje.

Pored droge, pronadjen je pištolj kalibra 9 mm, revolver Kolt detektiv kalibra 38 mm, malokalibarska puška kalibra 22 LR i oko 150 komada municije različitog kalibra.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu