Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

09. 06. 2017. 09:26   >>  09:34

Najaktuelniji filmovi u bioskopu CINEPLEXX BIG Beograd

Vrelo filmsko leto je već uveliko počelo u najmodernijem bioskopu u gradu! Za sve ljubitelje sedme umetnosti i najnovijih tehnologija, nedavno je otvorenCineplexx BIG Beograd u okviru BIG FASHION šoping centra na Karaburmi, koji već nepuna dva meseca maksimalno upotpunjuje doživljaj filmofilima i sa najistančanijim ukusom.

Cineplexx BIG Beograd je ujedno prvi i jedini bioskop u gradu sa mogućnošću prikazivanja filmova uz pomoć laserskih projektora. Tehnologija plavog lasera na platnu pruža pun spektar boja i visok kvalitet slike, tako da gledaoci mogu u potpunosti da urone u radnju filma.

Trenutno na repertoaru se mogu naći filmovi za svačiji ukus – nastavak superherojskog filma „Čuvari Galaksije vol.2“ već nedeljama oduševljava publiku sa svojim specifičnim humorom, dok nam se sa velikog platna ponovo smeši Džoni Dep u najnovijem delu popularne franšize „Pirati sa Kariba“. Sve obožavaoce čuvene serije devedesetih, obradovaće osvežena i podmlađena dugometražna verzija „Čuvara plaže“, dok ljubiteljima filmova reditelja Gaja Ričija i britanskog humora toplo preporučujemo gledanje „Kralja Artura: Legenda o maču“.  Za najmlađe posetioce na repertoaru se još uvek nalaze sinhronizovane animacije „Mali šef“ i „Štrumpfovi: skriveno selo“.

Od premijernog programa, od danas se prikazuje nova filmska verzija „Mumije“ sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi, dok nas već u nedelju, 11.juna očekuje ekskluzivna premijera sinhronizovane avanture „Automobili 3“ u bioskopu Cineplexx BIG Beograd. Već u sredu, 14. juna od 19 časova stiže nova premijera ženskog super heroja „Čudesne žene“.

Karte za premijere i redovni program su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx BIG Beograd.  Za više informacija o aktuelnom repertoaru, online rezervaciju i kupovinu ulaznica, možete posetiti www.cineplexx.rs.

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari