Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

18. 03. 2017. 17:48   >>  17:54

Kako preživeti susret sa bivšim

Većina bi volela da nikada ne sretne bivšeg partnera, ali taj momenat je uglavnom neminovan, pogotovo ukoliko živite u istom gradu.

Čak i kada misliš da si potpuno spremna, da je dovoljno vremena prošlo i da više ništa ne može da te iznenadi, taj susret obično bude nespretan i čudan.

Ma koliko ste se nekada voleli, susret sa bivšim nikada ne može biti u potpunosti prijatno iskustvo.

Evo nekoliko saveta kako taj susret učiniti što manje neprijatnim za oboje.

Za početak, imaj na umu da ga možeš izbeći. Ukoliko nisi spremna za bezbrižno ćaskanje sa njim, ignoriši ga kad ga vidiš, pređi na drugu stranu ulice, sakrij se iza žardinjere... Nije baš dostojanstveno, ali može ti sačuvati živce.

Ukoliko ipak odlučiš da se suočiš sa demonima prošlosti, nemoj se previše truditi, ipak je to samo slučajan susret. Udahni duboko, opusti se koliko možeš, ne insistiraj na tome koliko ti je dobro od kako niste zajedno. Kratko popričaj sa njim, saslušaj šta ima da kaže i kreni dalje. Ako ćaskanje potraje, mogao bi to da shvati kao da želiš da provodiš vreme sa njim i da ti je baš nedostajao.

Šta god da radiš, nemoj biti neprijatna prema njemu. Ljubaznošću pokaži da si ti sada iznad čitave "vaše priče". Čak i ja ako je sa novom devojkom, budi srdačna, odsustvo tvog besa i ljutnje za njega može da znači samo jedno - da si ga prebolela.

Ključno je da ti iniciraš i taj kraj razgovora, bilo izgovorom da negde žuriš bilo namerno izazvanom tišinom, jer ćeš tako delovati kao da ti ni taj susret, kao niti vaša prošla veza više nisu bitni.

Pročitajte i:

Ljubavna pisma horoskopskih znakova

Izvor: Mondo

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari