Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

13. 09. 2013. 10:42   >>  11:03 Izvor: SUPER ŽENA

Deset znakova da želi da vas oženi

Jesen je pravo vreme za venčanja, zato nije čudno ako vam se po glavi vrzmaju misli tipa – kada ću ja stati pred oltar? Srećom, imamo eksperte koji mogu da nam otkriju skrivene nagoveštaje da li je on spreman.

1. Govori rečenice tipa "Ti si jedina koja...."
Ako ističe koliko ste posebni, govoreći da ste jedina žena koja je ispunila sva njegova očekivanja ili koja ga je učinila da se ovako oseća, na putu je da obuče odelo! 

2. Poziva vas na porodične događaje 
Ako vas doživljava kao nekoga ko ima značajnu ulogu u njegovom životu, uključiće vas u porodična slavlja i vodiće vas sa sobom (kao plus jedan na spisku) na druge značajne događaje. Ne bi voleo da se njegova porodica i prijatelji zbliže sa vama da ne želi vezu na duge staze. 

3. Smatra vas delom svog tima 
Muškarcima je karijera najvažniji deo identiteta - zato, ako vam poverava probleme sa posla ili vam se zahvaljuje za svoje poslovne uspehe, znači da vas vrednuje kao sebi ravnog. Ako vas doživljava kao ponosnog člana svog "tima", to znači da vas je izabrao za svog životnog saputnika. 

4. Ima oženjene drugove 
Da li prevrće očima na svaku pozivnicu za svadbu koju dobije? Gunđa kada treba da izađete sa nekim bračnim parom? Ovo bi moglo da ga oda da nije spreman... još uvek. Ipak, ako je većina njegovih drugara već oženjena, počeće da se oseća kao čudak i biće mu mnogo prijatnije da i on sam uđe u to kolo. 

5. Ima povećanu potrebu za dodirom 
Jednom kad odluči da ćete vi biti njegova buduća supruga, očekujte od njega da će imati mnogo veću potrebu za dodirom, skoro kao kada ste tek počeli da se zabavljate. Možda će vam masirati vrat dok radite ili će vam dodirivati ruku dok kuvate. 

6. Želi da živite zajedno
Ništa ne govori više o njegovoj odlučnosti od toga da odustaje od svoje dragocene "muške pećine". Ako je spreman da deli svoj prostor dobrovoljno - ne samo kao način da uštedi novac - smatra da ste dobar materijal za suprugu. Za mnoge momke, to je kao proba venčanice, pre glavnog čina. Dodatni poeni su ako on sam započne temu. 

7. Predlaže vam da delite više od spavaće sobe 
Ovo se ne odnosi samo na telesne tečnosti....Novac je takođe ključan za muški ego, zato njegova spremnost da otvorite zajednički bankovni račun ili da nabavite zajedničkog ljubimca, pokazuje da on želi da učvrsti vašu vezu. 

8. Njegovo normalno ponašanje počinje da se pretvara u preterivanje 
Ako ste već neko vreme zajedno i odjednom on počinje da se ponaša uzbuđeno - kao prvog dana u školi, to može da znači da je uzbuđen od pomisli da će vas zaprositi. 

9. Ne obraćava vam se kao nadređeni 
Svaki bračni terapeut će vam reći da je osećaj da ste na istoj ravni ključan. Dakle, ako vam se vaš dečko nikada ne obraća "s visine", "zapovednički" ili "napeto", to je dobar znak, jer to znači da se ne oseća kao da je u kavezu. Takođe, to znači da je otvoren da deli svoj život sa nekim čije veštine i sposobnosti dopunjavaju njegove. 

10. Otkucava mu roditeljski sat 
Da, da, i momci takođe imaju sat koji otkucava. Iako možda još uvek nisu spremni da menjaju pelene, mnogi muškarci brinu da ne budu "matori ćale". Ako pravi šale na račun vaše buduće dece, znajte da razmišlja o tome da se skrasi i stvori svoju porodicu sa vama. 


Izvor: b92.net/superzena

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari