Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

12. 07. 2018. 20:00   >>  16:01

Šta to lažu žene, a šta muškarci prilikom upoznavanja preko Interneta?!

Upoznavanje preko Interneta postalo je sve popularnije, ali kada je reč o ovom virtuelnom flertovanju, morate znati da se većina ljudi lažno redstavlja, bez obzira da li je reč o muškarcima ili ženama. Podjednako lažu i jedni i drugi, ali za različite stvari!

Jedno istraživanje je otkrilo da čak 40 posto muškaraca prilikom ovakvog upoznavanja laže kako zarađuje mnogo više. Dok 33 posto žena to isto radi. Žene uglavnom lažu o svojoj kilaži, dok muška populacija retko otkriva svoju stvarnu visinu.

Muškarci lažu:

Posao

Ne znamo zbog čega se neko stidi onoga što radi. Osim ukoliko ne radite nešto protivzakonito, zašto biste se stideli pošteno zarađenog novca?

Visina

Samo se setite Toma Kruza, on je bio niži od skoro svake svoje devojke, pa ga i dalje smatraju neodoljivim.

Mišići

Niste dane i dane provodili po teretanama, pa šta sad? Nije smak sveta, mnoge devojke ne vole “stene” i više uživaju kada se naslone na nešto mekše.

Bogatstvo

- Odlično zarađujem! Imam dva stana u širem centru - Nije da se pojedine devojke ne “lože” na ovakve rečenice, ali zapitajte se: Hoće li one svoju ”sreću” izraženu u kvadratima i iznosima na čekovnim knjižicama tražiti na ovakvim mestima? Ono što je za vas puno, nekim ženama je malo!

Fakultet

Da je ovakav vid upoznavanja postojao pre nekih 30 godina, onda bi fakultetska diploma stvarno bila na ceni. Ali danas, ono što imate u glavi, mnogo je vrednije od parčeta papira koje stoji zarolano u kartonskoj kutiji.

A sada saznajte kako lažu žene!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari