Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

03. 11. 2017. 13:00   >>  09:54

Muškarci OTKRILI zašto ne mogu da održe svoj BRAK! Pokušajte da naučite nešto iz njihovih priča...

Ako ste pronašli osobu sa kojom želite provesti ceo život, polako. To ne znači da će i uspeti. Sprovedena je anketa u kojoj su muškarci, koji su pred razvodom, otvorili dušu…

Pratite nas i na Viberu!

Dugotrajno nezadovoljstvo partnerskim odnosom se najčešće navodi kao glavni razlog rastave. Ono proizilazi iz nerazumevanja, neusklađenosti i različitog shvatanja zajedničkog života. Prevara se navodi kao drugi razlog. Hajde da vidimo šta su muškarci još naveli kao glavne krivce nezadovoljstva u braku.

U braku sam tek dve godine, ali već mi nedostaje solo život. Nedostaju mi izlasci sa drugim ženama, nedostaju mi moja sloboda i upoznavanje novih ljudi svake večeri. Često razgovaramo o tome da imamo decu, a ja samo sedim, slušam I razmišljam: ‘Kako ću se dovraga izvući iz ovog pakla, pre nego što bude prekasno?’”.

Robert, 29.

Moja supruga I ja imamo dete već tri godine, i od njegovog rođenja više ništa nije isto. Ono što je nekada bila veza puna pustolovina, danas je dečji vrtić. Skoro da nemamo vremena za sebe, a o seksu da ni ne pričam. Znam samo da tako ne mogu večno”.

Milan, 34.

Ko jednom prevari, prevariće opet. Svoju suprugu sam prevario prve godine braka. Nije to saznala i zakleo sam se da neću to više nikada učiniti. Međutim, ponovo mi se javila potreba da je prevarim. Ako to bude učinio, obećao sam sebi da ćemo se rastati. Ne znam šta da radim, ali imam osećaj da će se to i desiti”.

Ivan, 32.

U mom braku je sve okej, ali uvek potajno pomislim da ništa nije večno I kako će doći dan kada će neko od nas prekinuti ovaj brak”.

Kristijan, 26.

Izvor: miss7.24sata.hr

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari