Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Astro zanimljivosti

25. 12. 2017. 18:30   >>  16:39

Koja je vaša astro dijeta?

Mnogi ljudi svakodnevno čitaju horoskop kako bi videli šta ih očekuje u ljubavi, zdravlju, poslu, ali astrologija može mnogo više. Žilijan Novs, astrološkinja, objašnjava kako nas zvezde mogu voditi na putu do sticanja vitke linije, ali i daje savete o dijetama prema horoskopskim znakovima.

OVAN: Takmičenje kao motivacija
Za ovnove kažu da su skloni da počnu nov režim ishrane bez previše planiranja očekujući brze rezultate, ali i da mogu izgubiti interesovanje ako efekti dijete nisu vidljivi u kratkom roku. Dobra ideja za njih je da se s nekim takmiče jer će ih želja za pobedom naterati da daju najbolje od sebe.
Savet: Ovnovima je bitno da se fokusiraju na proteine umesto na ugljene hidrate.

BIK: Gladovanje ga čini jadnim
Bikovi vole jesti, pa se zbog stroge dijete mogu osećati uskraćeno i jadno. Zbog toga bi trebali držati dijetu punu ukusne, ali zdrave hrane kreativno aranžirane na tanjiru kako bi izgledala što bolje kad započnu obrok. Pripadnici ovog znaka treba da se podsećaju kako im zdrava ishrana može pružiti jednako puno zadovoljstva kao i ona bogata kalorijama, naročito ako imaju vremena i prostora da sami uzgajaju salate, drugo povrće, začine... Jednom kad se upuste u dijetu, žilavost i istrajnost bikova će doći do punog izražaja i neće lako odustati.
Glavni savet za njih je da izbegavaju šećer i preterano tešku hranu. 

BLIZANCI: Lako sagorevaju kalorije
Blizanci, kako to njihov znak i sugeriše, vole raditi najmanje dve stvari odjednom, pa je za njih idealna kombinacija dijeta sa programom vežbanja. S obzirom na to da su uopšteno aktivni i stalno u pokretu, blizanci prilično brzo i jednostavno mogu sagoreti kalorije, a glavni izazov je kako ostati posvećen jednoj dijeti umesto prebacivanja i iskušavanja nečeg drugog nakon samo nekoliko dana.Blizanci bi trebalo da daju sebi dovoljno vremena da sednu i pojedu uravnotežen obrok umesto da nešto jedu s nogu jer su u žurbi, a skloni su i tome da o novom načinu prehrane više pričaju nego što ga stvarno praktikuju.
Savet za blizance: izbegavajte brzu hranu.

Numerologija otkriva sudbinu: Izračunajte broj vaše životne staze

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari