Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Showbiz vesti

09. 08. 2017. 14:30   >>  15:19 Autor: z.š.

U kakvoj su to vezi Džihan i Jasemin, zloća iz serije "Zaljubljeni neženja"?!

Sećate se Selme? Misteriozne dame koja se pojavila iznenada i uortačila se sa Džihanom u borbi protiv zlog Haruna? Selme, čijeg je muža Haron oterao u smrt i koju je jezivi Demir digao u vazduh? Dok je u seriji "Paramparčad" igrala pravednu osvetnicu, u seriji "Zaljubljeni neženja" ona je Jasemin, dežurna zloća i spletkaroš. Njeno pravo ime je Sinem Ozturk i sa Džihanom je ne vezuje samo glumački odnos, već mnogo dublja emocija!

Sinem Ozturk u seriji „Zaljubljeni neženja“ otelotvorila je Jasemin, dežurnu zloću koja je zaposlena u Omerovoj firmi. Ali, pošto je popustila ljubav prema Omeru, Jasemin se polako, ali sigurno zaljubljuje u vozača Ismaila koji vrlo doprinosi njenom smekšavanju.

Da li će Jasemin zarad ljubavi postati bolja osoba i da li će ljubav pokrenuti empatiju, saznaćete već u narednim epizodama.

Dotle ćemo se pozabaviti njenim privatnim životom.

Rođena je 1985. godine u Istanbulu, a od 2004. godine gradi uspešnu glumačku karijeru bez prekida.

Za Mustafu Uslua udala se posle samo dva meseca poznanstva 2016. godine. „Do tada nikada nisam pomišljala da ću upoznati muškarca za kojeg ću se udati kao iz vedra neba", kaže Sinem.

U srećnom su braku, a venčani kum joj je omiljeni kolega iz serije „Paramparčad“ Erkan Petekaja koji je igrao Džihana.

U ulozi majke još se nije ostvarila, mada razmišlja o tome. 

"Imam 31 godinu i naravno da želim da postanem majka Trenutno još ne razmišljam o tome jer ako sad rodim, moraću da ostavim glumu i da brinem za dete dok ne napuni tri, četiri godine", iskrena je do koske Sinem.

Dotle, Sinem brine o svojim životinjama, koje obožava. 

"Ljubiteljka sam životinja u pravom smislu te reči. Imam četiri psa. Dva su u dvorištu, a dva u kući. Volim da slikam ulje na platnu sa njihovim likovima. Izložiću te slike, a prihod koji ostvarim od zarade doniraću skloništima za napuštene životinje“.

Izvor: Dnevnik.hr

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari