Sa 23 godine postala je profesionalni VOZAČ KAMIONA: Andrijana mesečno pređe 16.000 KILOMETARA, a kada dođe do KVARA sama ga REŠI! (VIDEO)

Ovo je priča o Andrijani Kuzmanović iz Brezovice, kod Uba. Devojci koja je sa 23 godine postala profesionalni vozač kamiona.

S.M.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Printscreen/PrvaTV
Foto: Printscreen/PrvaTV
.

Andrijana je u "Explozivu" objasnila da ne postoji mesto u Srbiji kroz koje nije prošla, a neretko odlazi i van granica naše zemlje.

- Sa ovako malo godina, u odnosu na ostale svoje kolege i profesionalne vozače, puno sam vremena provodila u kiperaju. To su možda neke dve ili tri godine koliko sam bila u kiperaju - otkrila je Andrijana i dodala da je nekada prelazila mesečno čak i do 16.000 kilometara, a na putovanje, uglavnom, odlazi sama.

Kad dođe do nekih sitnih kvarova, Andrijana sama reši problem. Ipak, najveći strah je doživela kad joj se probušila guma.

- Verovatno da bih i ja, kao i sve ostale devojke, volela da imam možda nokte na dogradnju, ali prosto sam ovaj posao je težak i meni su ruke obavezne da budu umazane nekada čak i do lakta zbog ulja, maziva... - otkrila je Andrijana Kuzmanović, a njenu priču pogledajte u videu u nastavku teksta.