Prelepu glumicu godinama napadaju jer ima 25 GODINA STARIJEG MUŽA, a ona ga upoređuje sa BRENDIRANOM TAŠNOM: Platite je skupo, a onda...

Ketrin Zita-Džouns (53), filmska zvezda koju ovih dana gledamo u seriji "Sreda" u kojoj tumači lik kultne Mortiše Adams, osvrnula se na uspone i padove braka sa 78-godišnjim Majklom Daglasom, za kojeg se udala 2000. godine. Glumica je uporedila supruga sa brendiranom tašnom.

Foto: DFree/Shutterstock
Foto: DFree/Shutterstock
.

Bračni Par Zita-Džouns i Daglas rođeni su na isti dan, 25. septembra, u razmaku od 25 godina. Par se 2013. godine na kratko rastao nakon Daglasove borbe s rakom jezika i dijagnoze koju je dobila Katrin - bipolarni poremećaj. Pomirili su se 2014. godine i glumica je za britanski "Telegraf" se osvrnula na ovaj period.

'Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majka gotovo 25 godina. Volim što sam u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar', kaže Zita-Džouns, pa supruga upoređuje s modnim dodatkom.

'Da li ćeš se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelovoj torbici na koju ste potrošili celo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za prodaju', kaže glumica.

Uprkos turbulentnoj vezi s usponima i padovima, Zita-Džons kaže da im je zapravo jako dobro u braku, međusobno se poštuju i glumica dodaje da nikad nije osetila da je on 25 godina stariji od nje.

'Sećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika', rekla je jednom prilikom slavna glumica.

Izvor: Blic Žena/Milorad Milovanović