NAKON 17 GODINA LJUBAVI! Rafael Nadal i njegova supruga uskoro postaju roditelji, a zašto do sada nisu hteli decu?

Rafael Nadal i njegova supruga Franciska Marija Čiska Pereljo čekaju prvo dete, piše španski magazin Hola. Divnoj vesti prethode godine i godine ljubavi...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Da će španski teniser i njegova supruga postati roditelji, počelo je da se šuška nakon što se popularna Ćiska nedavno pojavila na utakmici Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida, u široj odeći nego inače. Njen stomačić je već počeo da se nazire, pokazale su fotografije sa odmora sa luksuzne jahte na Majorci gde poznati par odmara ovih dana, prenosi "Dejli mejl".

Ćiska i Nadala koji je u braku od 2019. a koji se zabavljaju 17 godina, nisu se još oglašavali ovim povodom.

Priča o Ćiski i Rafaelu Nadalu

Poznati par je 2005. počeo da se zabavlja. Upoznala ih je njihova sestra Izabela Marija Nadal sa kojom Ćiska neretko prati mečeve svog supruga.

Ono po čemu se veza španskog tenisera i njegove partnerke razlikuje od većine odnosa sportista i njihovih supruga je to što se Ćiska, koiko god to može, drži po strani.

"Potreban mu je prostor kada se takmiči, a sama ideja da ja čekam ceo dan da završi šta treba i šetam naokolo me umara, to bi me gušilo. On bi morao da da se brine za mene. Jednostavno ne. Ako ga pratim svuda, mislim da postoji rizik da prestanemo da se slažemo", objasnila je jednom prilikom kako funkcioniše njihova veza i zašto ih ne viđamo često u javnosti.

Ćiska je napomenula da čak ni roditeljima ne govori mnogo o svom partneru odnosno svojoj intimi: "Čak i kada me moja porodica pita za njega, ne govorim mnogo. Činjenica je da se jednostavno ne osećam prijatno kada pričam o svom ličnom životu. I Rafaelu to odgovara. Ne bismo voleli da ikada bude drugačije."

I Rafael Nadal je dosta sličan kada je u pitanju istupanje u javnosti. Oglašava se uglavnom povodom svojih teniskih mečeva mada je jednom prilikom 2017. govorio i o privatnom životu:

"Voleo bih da imam decu, dečake, devojčice. Volim decu i ja sam porodičan čovek. Smatram da briga o deci treba da bude iznad svega. Zato nisam siguran da je idealan trenutak da ih imam, dok sam stalno na putovanjima. Moj sportski život to treba da odredi".

S obzirom na to da su njegove izjave o životu van terena retke ostalo je upamćeno i njegovo gostovanje u popularnoj španskoj TV emisiji:

"Nadam se da ću imati decu. Volim decu. Ali postoji problem. Mislio sam ranije da ću postati otac kada se povučem. Ali mislio sam i da ću završti sa tenisom sa 30 godina, a karijera mi se stalno produžava", rekao je Nadal (36). Sve što treba da znate o Nadalovoj supruzi

Ljubav Nadala i Ćiske počela je kada je on imao 18, a ona 16 godina. Bila je uz njega dok je jurio ka svetskom teniskom vrhu i osvajao trofeje.

I to ne treba da čudi jer kako je Nadal jednom izdvajao on i njegova Meri, kako je zove, nikada se ne svađaju. Njegova supruga je veoma mirne naravi, istakao je tada, prenosi zena.blic.rs.

Ćiska je inače završila poslovnu akademiju, radila je kao agent osiguranja a godinama je na čelu Fondacije Rafael Nadal.

Sudeći po kritikama koje prate njena modna izdanja sa tribina, ne pravi velike modne greške.Slava koju je stekao nije uzdrmala njihovu ljubav, a čini se da su svih ovih godina uspešno položili brojne testove jer im je njegova karijera donosila brojna iskušenja. Ćiska je uspešno izbegavala paparace, a zajedno su bežali od skandala. Tačnije, nisu ih ni pravili.