Muškarci su UZDISALI za njom, a ona se danas u 56. godini UDALA ZA ŽENU! Najvrelija pevačica 80-ih stala na ludi kamen

Pevačica Samanta Foks i njena partnerka Linda Olsen napokon su se venčale u Eseksu, nakon što su sve 2020. godine morale da odlože zbog situacije s koronavirusom.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock
.

Linda je pre mesec dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira s osmehom na licu u salonu venčanica. Nakon dugo traženja, uspela je da pronađe svoju savršenu haljinu za taj poseban dan.

"Naš veliki dan je sve bliže", stajalo je u opisu.

Pratioci su joj pružali reči podrške i čestitali ispod fotografije: "Izgledaćeš prelepo", "Jedva čekam, toliko sam uzbuđena", "Napokon", "Čestitke", "Bićeš najlepša mlada".

Blizak izvor partnerkama izjavio je za Daily Mail Online: "Njih dve jedva čekaju taj dan".

Inače, Foks je od 2016. u vezi s Norvežankom, majkom dva sina koja vodi privatan život daleko od medija i pevačica je istakla da joj je drago što nije kao ona u šoubiznisu. Verile su se u martu 2020.

Samanta je osvojila svet 80-ih svojom muzikom, ali i seksipilom te je zbog toga imala vojsku obožavalaca.

Samanta je postala senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun. Bila je najmlađi model kojem je uspelo da se pojavi na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up devojke tih godina.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom i seksipilom, pokazala je i svoj pevački talent. Samanta je 1986. objavila debitantski singl "Touch Me" koji je poharao muzičke liste i bio na prvom mestu u 17 zemalja. Popularne su bile i njene pesme "Naughty Girls" i "I Wanna Have Some Fun", a 1988. je bila nominovana za nagradu Brit u kategoriji najbolje ženske muzičke umetnice.

Dok je gradila pevačku karijeru, Samanta je odlučila da zapostavi karijeru modela. Pojavila se još pokoji put u tabloidu The Sun, ali u posebnoj prilici kada je Page 3 slavio 25. godišnjicu svog postojanja i tada se opet skinula u toples što je oduševilo njene muške obožavaoce. Sredinom 90-ih pozirala je za izdanje magazina Playboy, piše Blic Žena.