Ljubavne nedaće POZNATE BRITANSKE GLUMICE: Verenik joj je IZNENADA UMRO, bivši muž joj se UBIO, a ovaj glumac je PREVARIO

Britanska glumica Elizabet Harli nije imala sreće u ljubavi. U emotivnoj prošlosti njen život su obeleželi muškarci koji su je varali i oni koji više nisu među živima.

Izvor: Blic zena/Milorad Milovanović  |  
Foto: lev radin/Shuttrstock
Foto: lev radin/Shuttrstock
.

Glumac Hju Grant prevario je Liz Harli sa prostitutkom, a ona je zatim sina dobila u kratkoj romansi sa milionerom i producentom Stivom Bingom, koji nije želeo da ga prizna. Bing je pre dve godine izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata, a sada je nenadano i prerano preminuo i njen bivši verenik Šejn Vorn.

Krah veze sa Hju Grantom posle 13 godina

Elizabet je najpre bila u emotivnoj vezi sa glumcem Hju Grantom i to čak 13 godina. Da li je taj broj sam po sebi bio baksuzan ili ne, možemo da nagađamo, ali par se razišao. Mirno, bez skandala i buke, a tome svedoči i podatak da su ostali u prijateljskim odnosima - toliko dobrim da je zvezda filmova "U stvari ljubav" i "Četiri venčanja i sahrana" kum njenom sinu Demijanu kojeg je dobila u braku sa milionerom Stivom Bigom.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shuttrstock (Elizabet Harli i Hju Grant)
Foto: Featureflash Photo Agency/Shuttrstock (Elizabet Harli i Hju Grant)
.

Ipak, ono što će još dugo odjekivati u javnosti kada se pomenu imena nekadašnjeg glumačkog para, jeste njegova prevara davne 1995. godine i to sa prostitutkom "umetničkog imena" Divijan Braun.

Medijski skandal je izbio nakon što su novinari došli u posed policijskog izveštaja u kojem je bilo napisano da su služebnici zatekli glumca kako ga „prodavačica ljubavi“ oralno zadovoljavala u njegovim kolima parkiranim na Sanset bulevaru u Los Anđelesu.

Elizabet je oprostila Grantu, ali su na emotivni odnos stavili tačku 2000. godine.

Bing nije hteo da prizna sina

Ona je godinu dana kasnije uplovila u romansu sa producentom Stivom Bingom, a par je ubrzo dobio i sina Demijana, kojeg je Bing odbijao da prizna. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.

Foto: Profimedia (Elizabet Harli i Stiv Bing)
Foto: Profimedia (Elizabet Harli i Stiv Bing)
.

On je 22. juna 2020. godine skočio sa 27. sprata i sebi oduzeo život nakon što je duže vreme patio od depresije.

Glumici je to teško palo, pa se oglasila na svom Instagram profilu i ispod zajedničke fotografije napisla emotivnu oproštajnu posvetu.

„Tužna sam jer moj bivši Stiv više nije sa nama. Ovo je strašan kraj. Zajedno smo proveli srećna vremena i stavljam ove fotografije jer, iako je bilo i teških trenutaka, važne su dobre uspomene na dobrog, ljubaznog čoveka. U poslednjih godinu dana ponovo smo postali bliski, a poslednji put smo razgovarali kada je naš sin napunio 18 godina. Ovo su vesti koje razaraju dušu i zahvaljujem se svima na lepim porukama podrške“, napisala je Elizabet.

Iznenada smrt verenika

Legenda kriketa Šejn Vorn iznenada je umro prošle godine, kako se navodi od posledica srčanog udara, u svojoj 52. godini. U javnosti će pored svojih sportskih podviga ostati upamćen upravo po romansi sa slavnom britanskom glumicom Elizabet Harli, sa kojom je bio veren.

Glumica je dan nakon što je objavljeno da je Šejn preminuo na Tviteru napisala: „Kao da je Sunce zauvek zašlo iza oblaka. Počivaj u miru moj voljeni“.

Foto: Featureflash Photo Agency/Shuttrstock (Elizabet Harli i Šejn Vorn)
Foto: Featureflash Photo Agency/Shuttrstock (Elizabet Harli i Šejn Vorn)
.

Utehu pronalazi u svom sinu

Kako se čini sreću i utehu od svih ljubavnih nedaća i tragedija britanskla glumačka zvezda pronalazi u svom 20-godišnjem sinu Demijanu, koji uspešno pliva u vodama modelinga i neodoljivo likom podseća na svoju slavnu majku.

Inače, Demijan i Liz su nerazdvojni i često provode vreme zajedno. Njihov odnos je neretko tema tabloida u Velikoj Britaniji, a u više navrata je okarakterisan kao „neprimeren“ i „bizaran“. Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao „veoma čudan“.

„Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog“, rekla je ona svojevremeno i dodala da je Demijan njena srodna duša.

Foto: Profimedia (Elizabet Harli sa sinom Demijanom)
Foto: Profimedia (Elizabet Harli sa sinom Demijanom)
.