Ko je zapravo ŠAKIRINA SVEKRVA: Snaji zabila "nož u leđa", a ZBOG POSLA je izuzetno poštovana

Šakirina svekrva je, sudeći po svemu što se piše u španskim medijima, vrlo nemilosrdna žena koja je prikrivala sve greške sina!

Izvor: kurir stil  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Šakira je uspela da napravi pometnju u svim svetskim medijima svojom novom pesmom BZRP Music Sessions #53! Naime, numera je prepuna poruka za njenog bivšeg muža Pikea, a pevačica nije štedela ni svekrvu. Sithovima je otvorila pandorinu kutije, te su isplivale na površinu brojne nepoznate stvari iz bračnog života sa fudbalerom koje su šokirale javnosti!

U ceo skandal je upletena i Pikeova majka Monserat Bernabeu za koju Šakira smatra da je prikrivala prevare svog sina, samo kako bi sačuvao brak, što je planetarnu zvedzu i te kako pogodilo.

Pevačica se našla na udaru komentara, jer su je svi osudili kada je postavila lutku u obliku veštice da gleda na svekrvin prozor, kao i to što je planirala da podigne zid između imanja, kako pišu strani mediji.

Međutim, slika o Monserat se u javnosti totalno promenila nakon zapanjujućeg snimka na kojem je poznatu snaju ućutkivala prstom.

A ko je, zapravo, majka španskog fudbalera Đerara Pikea o kojoj ne prestaje da se priča i piše?

Monserat je rođena u Španiji i po zanimanju je lekar, specijalista fizikalne medicine. Diplomirala je na Univerzitetu u Barseloni i sve vreme je zaposlena, međutim ne zna se tačno koliko ima godina, pretpostavlja se između 55 i 65.

Pikeova majka Monserat je, navodno, oduvek želela da pomogne u odnosu svog sina i njegove partnerke, međutim Šakira je otkrila kako je jednu od najvećih grešaka u životu napravila baš zbog nje. Na paž frizuru se pre nekoliko godina ošišala baš na nagovor Pikeove majke, jer je Monserat tvrdila da "nije pristojno da žena njenih godina ima dugu kosu".

Kako sada pišu španski mediji, Pikeova majka je očajna nakon što se on rastao od Šakire, pre svega jer je pevačica sinovima Milanu i Saši zabranila da kontaktiraju s bakom. Dečacima je navodno zabranjeno i da zovu Monserat telefonom, jer je kolumbijska muzička zvezda razočarana pošto je njena svekrva krila da je Pike vara i, štaviše, dopustila Pikeu da ljubavnicu dovodi u njihovu kuću – tik uz dom koji je delio sa Šakirom godinama.