Imala je mnogo ljubavnika, ali on je bio POSEBAN: Za burnu vezu dive i 16 godina mlađeg glumca je malo ko znao

Prošlo je više od tri decenije otkad su bili zajedno, a Šer ga i dalje ubraje među pet najboljih ljubavnika koje je imala.

Izvor: Glossy  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Oboje su holivudske zvezde, a malo ko zna da su ikad bili zajedno. Bili su u kratkoj vezi kada je ona već bila ostvarena i uspešna pevačica, a on glumac u usponu.

Do kraja 1980-ih, Tom Kruz je zahvaljujući ulogama u filmovima "Top Gun", "Legend" i "Risky Business" postao jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu

Sa druge, strane Šer je već dve decenije bila velika pevačka zvezda.

Prvo je stekla slavu kao deo pop dua "Sonny&Cher" sa bivšim mužem Sonijem Bonom, a onda je postala uspešan i solo umetnica, TV voditeljka i glumica.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Kada je upoznala Toma Kruza 1985. godine, imala je 39, a on 23 godine.

Upoznali su na venčanju Šona Pena i Madone u Malibuu, a nakon venčanja su se sreli još jednom u Beloj kući pre nego što su se upustili u strastvenu vezu.

- Tamo u Beloj kući je bila gomila ljudi koji su disleksični, a i Tom i ja smo disleksični - rekla je jednom prilikom Šer za Event o njihovom prvom susretu.

- Nismo izlazili dugo nakon toga, ali je tu definitivno postojala neka veza - rekla je ranije Šer tv voditelju Džejmsu Kordenu pričajući kako je Tom među njenih "pet najboljih ljubavnika".

Pevačica i glumica je jednom prilikom Opri Vinfri rekla da je tu mogla da se rodi velika romansa da "nisu morali da se rastanu zbog prenatrpanih rasporeda".

Kada ju je Opra upitala o vezi sa Tomom Kruzom, Šer je odgovorila:

- To je bio dug sastanak, živela sam u njegovom stanu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Kada je Šer jednom prilikom za medije pričala o njihovoj vezi, govorila je da se sve desilo pre nego što se upustio u sajentologiju.

- On tada nije bio sajentolog. Bilo je prilično vruće i teško na trenutak. Osoba koju sam poznavala tada bila je sjajan i drag momak.

A kada su je godinama kasnije upitali da li su ona i Tom još uvek prijatelji odgovorila je da jesu:

- Da! Iako ne razumem šta on radi, cela ta stvar u vezi sajentologije. Ne mogu da razumem pa jednostavno... ne.

Njihovu zajedničku fotografiju iz perioda ljubavi, možete pogledati OVDE!