Humanim radom je počela da se bavi sa SAMO 12 GODINA, a tokom protekle godine sakupila je POLA MILIONA DINARA! Evo kome poklanja prikupljen novac (VIDEO)

Svako od nas ima neki poseban dar koji nas čini jedinstvenim. Zato je gost "150 minuta" bila jedinstvena devojčica koja ima supermoć a to je humanost!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Magdalena Ilić ima 15 godina i raspust je iskoristila za prikupljanje novogodišnjih paketića za decu i siromašne. Humanim radom je počela da se bavim sa samo 12 godina kada je otvorila profil na Instagramu. Tada je spoznala svet kvilinga, umetičku tehniku koju je videla u običnoj kineskoj radnji, kada je kupovala poklon za svoju drugaricu.

Ne samo da sama organizuje humanitarne akcije i licitacije, već se i na druge odaziva. Iako nije vodila jasnu evidenciju, tokom protekle godine sakupila je oko pola miliona dinara.

"Novac koji prikupim uglavnom namenim za korisnike fondacije "Budi human", pogotovo za decu leptire", objašnjava Magdalena koja je ove godine upisala srednju IT školu.

Kako izgleda sam proces pravljenja paketića za ugrožene, kako nastaju njeni kviling proizvodi, kao i kako na kraju odluči kome će novac usmeriti, Magdalena je pričala u nastavku: