HEROJSKI ČIN Lole Puzović! ONA je ZAUSTAVILA VOZ i sprečila da jedna žena bude pregažena! “Potrčala sam, sela na šine i počela da mašem” (VIDEO)

Prava drama odigrala se u Raški, ali zahvaljujući prisebnosti jedne žene, druga nije stradala! Šta se desilo na pruzi Raška-Kraljevo?

M.K.  |  Izvor: Prva  |  
.

Raška ima heroinu - njeno ime je Lola Puzović! Herojski čin ove žene će se dugo pamtiti - ona je ZAUSTAVILA VOZ koji je u tom trenutku mogao da pregazi ženu!

„Pojavila se devojka, bila je jako uplašena, odmah sam posumnjala da se radi o osobi koja možda želi da izvrši samoubistvo. Tako smo šetale možda 15-ak miniuta. Oko 16 sati sam ušla u kuću, pogledala sam kroz prozor i već nisam videla, pomislila sam da je otišla." - kaže Lola.

Prema njenim rečima, u 16.15 voz je svirao na seoskom pristaništu, a onda se čuo žagor i povici: Skloni se, skloni se! Ne časeći trena, Lola je izašla iz kuće u sobnim papučama i ugledala ženu sto metara dalje. od sebe. Potrčala je, sela na šine i počela da maše mašinovođi koji je uspeo da zaustavi voz na vreme i spreči tragediju.

A ovo nije prvi put da Lola nekom spase život. Jednom prilikom je pomogla čitavoj porodici u automobilu koji je počeo da gori, a da oni toga nisu ni bili svesni!

Detaljnije o oba herojska podviga Lole Puzović, saznajte u videu!