"Ovo je više od frizure. Reč je o tome da se neko prema vama ophodi kao prema čoveku", glasi jedan od brojnih komenatar na Instagramu, pored snimka transformacije koji ima više od 333.000 lajkova.

Mnogi su primetili kako se pogled ovog muškarca promenio na početku i na kraju snimka. Na kraju videa možemo da vidimo i njegov osmeh. A njegova sreća ganula je mnoge.

Pevačica Nikol Šerzinger i modna zvezda Helena Kristensen koja je ostvarila blistavu karijeru, prokomentatisala se da je frizer razotkrio "neverovatnu lepotu ovog muškarca" i čestitale su na ovom potezu. "Kakav prelep muškarac! Kakva divna frizura", napisala je slavna manekenka.

"Njegovo lice na kraju", "Ne plačem ja, vi plačete... nema veze, plačemo svi", "Saosećanje je možda najvažnija osobina ljudi", "Ogledalo duše... njegove reči kažu mnogo toga", komentarišu na Instagramu.

Ovde je reč o mnogo važnijoj lepoti od one fizičke, o lepoti duše, dobrote, ljudskosti, malih gestova koji mnogo znače i eh, da ih je više...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.