FRED KREMENKO se ISTOPIO! Holivudski debeljko smršao 90 KG i niko ga više NE PREPOZNAJE! U 71. godini ima fit figuru...

Poznati glumac Džon Gudman retko se pojavljuje u javnosti, ali je u utorak fotografisan na njujorškom aerodromu u društvu supruge Ane Bet. Slavni 71-godišnjak nosio je opušteno, sportsko izdanje, pojavivši se u farmerkama i maslinastozelenoj dukserici, a ako niste odmah prepoznali o kome je reč - to nas ne čudi. Naime, Gudman je smršao neverovatnih 90 kilograma!

Izvor: Žena Blic/Stefana Pavlović  |  
.

Iako glumac već nekoliko godina može da se pohvali fit figurom, kako njegova popularnost nije na istom nivou kao nekada veliki deo javnosti nije znao da Gudman sada izgleda drugačije. Možemo slobodno da kažemo da nikada nije bio mršaviji!

Džon je nekada bio prepoznatljiv kao prilično veliki, debeljkušast čovek, ali danas od tih kilograma nema ni traga ni glasa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Džon Gudman je nekada imao oko 180 kilograma, ali je 2007. otpočeo proces mršavljenja. Naravno, to nije bilo jednostavno, pa je nekoliko puta vraćao izgubljene kilograme pre nego što je trajno promenio način života.

Glumac, poznat po ulogama u filmovima "The Flintstones" ili "The Big Lebowski", te 2007. je prestao da pije, te je uz pomoć ličnog trenera Makija Šilstona osmislio plan ishrane. Njegova nova ishrana podrazumevala je jedan vid mediteranske dijete, odnosno fokus je bio na integralnim namirnicama i žitaricama bogatim hranljivim materijama, ribi, piletini, maslinovom ulju.

Gudman je takođe počeo da vežba šest dana u nedelji, te je dnevno prelazio od 10 do 12 hiljada koraka dnevno, a ujedno je koristio sobni bicikl i traku za trčanje. Njegova transformacija nije bila laka i bila je dugotrajna, ali je na kraju bila uspešna!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

"Samo sam jeo sve vreme. Jeo sam i pio kao alkoholičar. Nekada sam vodio računa šta jedem tri meseca, smršao bih 20 ili 30 kilograma, a onda bih nagradio sebe sa šest limenki piva ili nečeg sličnog i vratio bih se svojim starim navikama. Zato sam ovog puta želeo da to ide polako, da se krećem, da vežbam. Stižem u godine gde ne mogu sebi da priuštim sedeći stil života više. I to mi daje energiju da radim, jer je moj posao vrlo iscrpljujuć", rekao je 2017. u emisiji kod Haurda Sterna, dodavši da je njegov nov način života "proces koji će trajati zauvek".