Bivši mladić je pucao u Marinu i od tada su joj noge paralisane: Sada prikuplja novac za operaciju koja će joj omogućiti da hoda

U Marinu je pre dve godine pucao njen nevenčani suprug. U danima ljubavi ništa nije slutilo na opasnost i tragediju koja će uslediti. “Niko od nas se ne zaljubljuje u agresivca, psihopatu, svi se mi zaljubljujemo u zabavne i šarmantne ljude“, kaže Marina u ispovesti za Exploziv.

Marina sve nade polaže u operaciju, foto: Prva Tv/PrtScr
Marina sve nade polaže u operaciju, foto: Prva Tv/PrtScr
.

On je radio kao grobar, a ona u cvećari na groblju.

Dok je trajala zaljubljenost, sve je bilo dobro. Ali, kada je ona počela da se udaljava od njega, usledile su svađe i on je postajao agresivan. Marina je čak dala otkaz da bi se sklonila od njega.

Ipak, poslednji radni dan joj je i bio i poslednji dan normalnog života. Marinin bivši dečko je ušao u radnju i počeo da puca u nju. Jedan od četiri metka, koliko ih je ispalio, završio je u kičmi. Oštećenje kičme bilo je takvo da lekari nisu imali lepe vesti. Marina tada nije osećala noge. I danas je u kolicima, noge su joj paralisane, ali puna nade da bi joj operacija u Tajlandu vratila normalan život, da bi ponovo mogla da hoda, upravlja nogama i da ih oseća. Operacija je zakazana u maju a do tada treba da prikupi 100 000 evra.

Marina je vezana za kolica, foto: Prva
Marina je vezana za kolica, foto: Prva
.

Ako možete pomozite, da joj pružimo novu šansu da prohoda!

Pomozite Marini Minić

Slanjem SMS poruke:
Upišite 758 i pošaljite SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske:
Upišite human758 i pošaljite SMS na 455

Uplatom na dinarski račun:
160-6000000006112-46

Uplatom na devizni račun:
00-540-0004317.9
IBAN: RS35160005400004317955
SWIFT/BIC: DBDBRSBG