Život bez kompleksa ili čist neukus? Svoj STOMAK i salce pokazuje gde god stigne: To mi daje samopouzdanje (VIDEO)

Ona je devojka koja živi jedan rasterećen život bez ikakvih kompleksa. Iako ima višak masnih naslaga u predelu stomaka, ona ponosno ističe ovaj deo tela gde god može.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  
.

@luvjessicablair

i meant to do three looks but i forgot to hit the 60 second option 😭 oops

♬ Dirty Harry - Gorillaz

.

Džesika Bler obožava da nosi kratke majice, jer joj nije jasno zašto bi trebalo da pokriva svoj stomak, što dokazuju i njeni snimci na TikToku.

“Uvek biram pantalone i suknje niskog kroja i kratke majice. Osećam se čudno kada mi je stomak pokriven. Volim da ga pokazujem, to mi daje neko samopouzdanje”, govori Džesika.

Na TikToku objavljuje snimke sa raznim odevnim kombinacijama i tamo komentariše kako se oseća.

Komentari pratilaca su razni. Ima onih koji su oduševljeni njenim “pogledaj moj stomak” odevnim kombinacijama, dok drugi to komentarišu kao neukus.

“Ta crvena suknja na tebi izgleda mnogo elegantnije kad nije na bokovima”, “Izgledaš prekrasno bez obzira vidi ti li se stomak ili ne”, “Volim te i sa stomakom i bez njega. Izgledaš dobro u svemu što obučeš, devojko”, samo su neki od komentara.

@luvjessicablair low rise bottoms just add some spice to the look and i personally cannot resist! (ib @molly 👛👜👡👠 ♬ Brujeria - ✿