Žena sa BRKOVIMA I BRADOM: Brijala se dva puta DNEVNO, a sada je ponosno pokazuje! (FOTO)

Dakota Kuk (30) prvi put je primetila nenormalan rast dlaka na licu kada je imala 13 godina.

Foto: printscreen Instagram/dakotasbeard
Foto: printscreen Instagram/dakotasbeard
.

U početku zgrožena onim što je videla, Dakota je godinama odlazila na nedeljne depilacije, a lice je brijala dva puta dnevno. Ono što je započelo s dlačicama svetle boje na kraju se pretvorilo u dužu i tamniju bradu.

“Odrasla sam u periodu u kom su žene s dlakama na licu bile toliko žigosane da su mi žene u salonu govorile kako devojke ne bi trebalo da puštaju dlake na licu”, rekla je ona za Daily Star.

“Pretpostavljam da je to ostalo u meni, jer sam narednih 10 godina jednostavno 'propala u zemlju' od srama gde sam pokušavala da sakrijem lice na fotografijama i odlazila na depilaciju svake nedelje", priznala je Dakota.

.

Uprkos mnogim ispitivanjima, lekari nisu bili sigurni šta je tačno uzrokovalo njene dlake na licu, ali veruju da bi to moglo da bude zbog nadbubrežnih žlezda koje proizvode povišen nivo testosterona. Dakota se brijala toliko često da bi od brijanja dobijala ožiljke i osipe koje bi krila ispod šminke. Lice joj je zbog toga stalno bilo crveno, a kako kaže, i danas ima neke od tih ožiljaka od brijanja.